Feedback vragen? Je zou wel gek zijn! Straks krijg je een lading commentaar over je heen. Tóch is het een goed idee. Feedback vragen over jezelf maakt feedback krijgen alleen maar makkelijker. Plus je profiteert van nog een paar voorbeelden. Welke vragen je kunt stellen om zinvolle feedback te krijgen? Deze 44 voorbeelden van feedbackvragen helpen je op weg.

Wat komt aan bod?

  1. Waarom zou ik om feedback vragen?
  2. Hoe vraag je feedback?
  3. Het juiste feedbackmoment
  4. De juiste feedbackpersoon
  5. De juiste feedbackvragen
  6. 4 feedbackvragen voorbeelden
  7. Dus: maak slim gebruik van feedbackvragen voorbeelden
  8. 40 voorbeelden van feedbackvragen
  9. Veelgestelde vragen over feedback vragen

Waarom zou ik om feedback vragen?

Misschien voelt op dit moment elk feedbackgesprek als een “moetje”. Het was nu eenmaal een idee van je hr-manager. Dus incasseer je wat er tijdens zo’n gesprek jouw kant op geslingerd wordt aan commentaar en hoop je dat je er redelijk ongeschonden uit komt.

Of je loopbaancoach raadde je aan om eens 360-graden-feedback te verzamelen. Dan doe je dat maar. Of misschien heb je de opdracht gekregen om eens te vragen om tips en tops. Niet jouw idee, maar prima om die opdracht op te volgen! Je bent blij als je er weer van af bent.

Máár feedback vragen op het werk of privé hoeft echt niet te voelen als een complete roast. Sterker nog: feedback is nooit bedoeld om jou met de grond gelijk te maken. Het is bedoeld om jou te helpen groeien. Met de juiste vragen kun jij er zelf voor zorgen dat je feedback krijgt waar je ook echt iets mee kunt.

Toegegeven, feedback ontvangen is lastig. Zeker wanneer het om negatieve terugkoppeling gaat. Maar (kritische) feedback krijgen kan ook een leerkans zijn. Een feedbackgesprek moet een moment zijn waar jij iets uit haalt. Om precies te zijn díe informatie die jij nodig hebt om beter en creatiever te worden in wat je doet, tevredener te worden over je werk én betere banden met collega’s en manager(s) op te bouwen.

Dat is namelijk wat feedback kan doen, volgens Cal Newport in zijn boek ‘So Good They Can’t Ignore You’ en volgens Dan Coyle in zijn boek ‘The Talent Code’:

“Feedback is essentieel om optimaal te presteren”, zeggen zij.

Sheila Heen – mede-auteur van ‘Thanks for the Feedback’ – benadrukt dat het belang van feedback ontvangen zelfs wetenschappelijk bewezen is door Harvard-onderzoek:

“Feedback-zoekend gedrag – zoals het genoemd wordt in de wetenschapsliteratuur – wordt gelinkt aan hogere werktevredenheid, hogere werk-creativiteit, snellere opname in een nieuwe organisatie of rol, en minder doorloop. Op zoek gaan naar negatieve feedback is gelinkt aan hogere prestatiebeoordelingen en toont een toewijding aan het werk.”

Feedback-vragen-voorbeelden-3

Dit is wat feedback vragen allemaal met je doet:

  • Het verbetert je prestaties.
  • Het verbetert je werktevredenheid.
  • Het verbetert je creativiteit.
  • Het verbetert je aanpassingsvermogen.
  • Het verbetert je beoordelingen.
  • Het verbetert je werkrelaties.
  • Het toont toewijding.

Da’s de moeite waard! Maar hoe zorg je er zelf voor dat je feedbackgesprek geen maandelijks zweethanden-uurtje wordt? Door vaker om feedback te vragen! En dan specifiek met voorbeelden van feedbackvragen die werken!

Hoe vraag je feedback?

Feedback vragen doe je niet met de standaardvraag “Heb je feedback voor me?”. Grote kans dat de persoon tegenover je dan met de mond vol tanden staat. Nee, wat je nodig hebt zijn goede feedbackvragen. Originele feedbackvragen ook. Voorbeelden van feedbackvragen aan collega’s die wérken. Dat betekent niet geinige en leuke feedbackvragen of iets ludieks (“Aan welk dier doet mijn werkstijl jou denken?”), maar wel iets effectiefs.

Ga je feedbackvragen opstellen? Doe dat dan volgens de drie-eenheid – hét feedback-vragen-model dat je hieronder ziet. Dus: bedenk de juiste vraag voor een bepaalde situatie en stel die aan de juiste persoon op het juiste moment.

Feedback-vragen cirkel

Het juiste feedbackmoment

Vaak ontvangen we feedback tijdens de vaste feedbackgesprekmomenten. Tijdens het vaste-prik-beoordelingsgesprek of functioneringsgesprek bijvoorbeeld. Vind je feedback ontvangen tijdens zo’n gesprek lastig of spannend? Dan heeft dat er vaak mee te maken dat je niet vaak feedback krijgt, namelijk alleen op die vaste momenten, niet daarbuiten om.

Alle feedback van weken of maanden wordt in zo’n gesprek op één hoop gegooid en over je heen gekieperd. Dat is ten eerste niet bij te houden of te verwerken, en ten tweede is het gewoon niet leuk om zoveel (mogelijk) negatieve terugkoppeling in één keer te krijgen.

Opbouwende feedback is goed – het heeft alle genoemde voordelen in zich – maar alleen als je het goed ontvangt. Dus: als je het vaak en in behapbare beetjes krijgt.

Ed Batista, executive coach en instructeur aan de Stanford Graduate School of Business, raadt je daarom aan om vaker om feedback te vragen:

“Hak feedback fijn in behapbare stukken, smeer de interactie-momenten uit.”

Want:

“Wanneer je elke week een feedbackgesprek hebt, is er minder om verbaasd over te zijn en meer mogelijkheid om je gedrag aan te passen.”

Elke week?! Ja, want dat betekent waarschijnlijk dat je alleen feedback over de afgelopen week krijgt. Dat maakt het concreet, overzichtelijk en prettig. De feedbackgever geeft waarschijnlijk voorbeelden. Jij kunt er echt wat mee.

Vraag dus elke week wel een keer om feedback, als je het niet vanzelf wekelijks ontvangt. Maar wel aan de juiste persoon, en met de juiste vraag!

De juiste feedbackpersoon

Het maandelijkse of jaarlijkse beoordelingsgesprek is nogal formeel. Je maakt een afspraak met je manager, bereid je voor en gaat er samen voor zitten. Geen probleem om het eens in de zoveel tijd op die manier te doen. Maar de feedback die je de rest van de tijd krijgt, kun je maar beter luchtiger houden door het ook aan andere mensen dan je manager te vragen. Gewoon tussen de bedrijven door.

Niet per se onder vier ogen, niet per se in een geboekte afgeschermde ruimte, niet eens officieel zittend tegenover elkaar. En zeker niet per se met je (hr-)manager.

Zie feedback als iets wat je altijd en overal kunt ontvangen, door alles en iedereen. Sluit daarom zéker je directe collega’s – en zelfs klanten – niet uit als feedbackgevers! Juist zij werken veel met je samen, en kunnen je heel diverse inzichten en ervaringen opleveren. Werk je als docent? Vraag dan bijvoorbeeld ook feedback aan studenten in plaats van aan je leidinggevende. Zij zien veel meer van je werk dan de persoon die boven je staat.

Sheila Heen, van ‘Thanks for the Feedback’:

“Zie feedback ontvangen niet als gaan zitten en een officieel gesprek voeren. Wend je gewoon tot je baas, collega of klanten en houd het op een snelle en informele coachende uitwisseling.”

Hoe je die “snelle en informele coachende uitwisseling” voor elkaar krijgt? – Met de juiste voorbeeld-feedbackvragen.

Feedback-vragen-voorbeelden-5_

De juiste feedbackvragen

Of wij tips hebben voor feedbackvragen? Nou en of! Sheila Heen heeft alvast één belangrijk inzicht voor als je feedback vraagt aan collega’s of anderen:

“Wat je ook doet, begin niet met de vraag “Heb je nog feedback voor me?”. Dat is een vreselijke vraag. Het antwoord is bijna altijd ‘nee’ en jij leert niks.”

Wat dan wél werkt? Volgens Ed Batista beginnen de perfecte voorbeeldvragen voor feedback met ‘hoe’ of ‘wat’. Daarmee krijg je veel completere antwoorden.

En er is goed nieuws: er is een vraag voor ongeveer elk feedbackmoment. Of je nu feedbackvragen over een presentatie, over je functioneren of over specifieke prestaties en resultaten hebt: er is voor elke situatie één passende vraag om die feedback van je manager, collega of klant te krijgen. Hier komen dé feedbackvragen voorbeelden die werken:

4 scenario’s – 4 feedbackvragen voorbeelden

Feedback vragen kun je in allerlei situaties doen. In elke situatie zijn andere feedbackvragen passend. Wij helpen je op weg met feedbackvragen voorbeelden voor elk scenario:

1. Het beoordelingsgesprek

Dit is het gesprek waarin je die overload aan informatie krijgt. Negatieve en positieve terugkoppeling belandt allemaal op één hoop. Het is aan jou om daaruit te filteren waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt.

Om het beoordelingsgesprek heb je zelf niet gevraagd. Maar als je tijdens het gesprek de juiste vragen stelt, haal je er voor jezelf alsnog veel uit. Dé vraag die altijd werkt in een beoordelingsgesprek is deze:

“Wat is één ding dat ik zou moeten verbeteren?”

Een typische door Batista aanbevolen ‘wat-vraag’! Het kernwoord is hier alleen niet ‘wat’, maar ‘één’. Je vraagt naar één uitgefilterd ding om op te pakken dat voor de meest effectieve vooruitgang zorgt. Iets specifieks. Iets concreets. Iets waar je voor nu mee kunt beginnen.

Nu heb je kans dat de feedbackgever iets vaags noemt als “Je moet proactiever worden” of “Ik zou graag zien dat je assertiever communiceert”. Dat is iets wat Heen een “label” noemt. “Pak dat label uit”, raadt zij aan.

Vraag in dit geval door, en maak het label concreet:

“Kun je uitleggen wat je daarmee bedoelt? Hoe zou ik nu bijvoorbeeld assertiever kunnen zijn? En welk soort dingen zou ik moeten doen om vanaf nu assertiever te zijn?”

Scenario nummer 2:

2. Random feedback van collega’s

Dit zijn de momenten waarop je tussen de bedrijven door om feedback vraagt. Luchtig, gewoon aan de mensen met wie je direct samenwerkt. Je collega’s bijvoorbeeld. Ook aan hen wil je specifieke ‘wat-vragen’ stellen, om te profiteren van hun unieke inzicht in en ervaring met jouw functie en prestaties.

Vraag aan hen iets specifieks, zoals deze drie feedbackvragen:

“Wat is één ding dat je mij ziet doen, of niet doen, dat mij(n werk) in de weg zit?”

“Wat is je algemene indruk van mij(n werk)?”

“Wat zou ik anders kunnen doen dat het meeste impact heeft op mijn prestaties?”

Deze vragen leveren je een uitgebreid en concreet antwoord op. Het is aan jou om daarop door te vragen en het zo alsmaar concreter te maken. Ga ook hier door totdat de feedback zo’n concrete vorm heeft dat je er meteen mee aan de slag kunt.

Feedback-vragen-voorbeelden-6-1

3. Random feedback van je manager

Hier is de verhouding anders. Je vraagt geen “medestander” (zoals een collega) om feedback op random momenten, maar een leidinggevende. Iemand die jou beoordeelt dus. Iemand die de standaard stelt voor goed werk en prestaties, en die bepaalde zaken van jou verlangt.

Daarom stel je je vraag om feedback net even anders, meer gericht op zijn of haar visie, als je algemene input voor verbetering zoekt:

“Wat is één ding dat ik kan veranderen, dat voor jou het verschil maakt?”

Of, rechtstreeks gerelateerd aan een prestatie die je net hebt geleverd. Bijvoorbeeld:

“Hoe ging het, vanuit jouw perspectief?”

“Wat denk je dat ik anders had kunnen doen?”

Vraag ook hier weer door. Hoe zou je dat ene ding kunnen aanpakken? Wat zou exact beter kunnen? Hoe zou je dat kunnen doen? Hoe kan hij of zij daarbij helpen? Hoe zou hij of zij het doen? Ga opnieuw door totdat je er concreet mee aan de slag kunt.

(Deze werkt trouwens ook goed bij je partner of bij vrienden of familieleden, mocht er in die relaties ruimte voor verbetering zijn. Het zijn ook vraagvoorbeelden voor 360-graden-feedback dus.)

4. Algemene coaching

Dit type feedbackvragen voorbeelden stel je aan je (hr-)manager of aan een senior-collega. Iemand die je iets kan leren in elk geval.

Bedenk voor wie je bewondering hebt, omdat hij of zij iets kan wat jij niet kunt of omdat diegene dingen op een manier aanpakt die jij verbijsterend goed vindt. Stel deze vragen bijvoorbeeld aan die senior-collega met bepaalde klantervaring. Of aan een directe collega die altijd zelfverzekerd presentaties geeft. Of aan iemand die de rol heeft om zich om jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling te bekommeren (je hr-manager of leidinggevende).

Laat hén je naar betere prestaties, werktevredenheid en de rest van de voordelen leiden, op een consequente manier. Vraag hen niet naar specifieke feedback op een specifieke prestatie, maar om algemene feedback die op elk moment welkom is.

Om dit van de ander te vragen, doe je de volgende uitspraak:

“Voel je vrij om regelmatig feedback te geven.”

Deze keer geen ‘wat’- of ‘hoe-vraag’ dus. Hier relateer je je feedbackvraag ook niet aan een specifiek moment. Je wilt duidelijk maken dat je altijd openstaat voor feedback.

Het moment om dit te zeggen, is uiteraard niet willekeurig. Doe die uitspraak bij voorkeur nadat je net concrete feedback van iemand hebt gekregen. Merk je dat de input prettig was en dat je daar graag meer van ontvangt? Dán geef je dit aan.

Dus: maak slim gebruik van feedbackvragen voorbeelden

Ontwikkel je zo persoonlijk en zakelijk, zonder zweethanden en tandenknarsen. Vanaf nu is feedback voor jou een aangenaam moment. Een hulpmiddel en een leerkans die jou op elk moment vooruit kan helpen! Maak er gebruik van, op het juiste moment, bij de juiste persoon, met de juiste vraag!

En ben je nog benieuwd wat je zoal aan feedback kunt verwachten? En hoe opbouwende feedback-voorbeelden eruitzien? Spiek dan bij onze artikelen over de 4G’s en het ik-ik-jij-model (twee feedbackmodellen). Dan zie je dat feedback niet rot gebracht hoeft te worden.

Feedback-vragen-voorbeelden-6

40 voorbeelden van feedbackvragen

Wil jij nuttige feedback ontvangen? Gebruik dan niet alleen de 4 voorbeeldvragen hierboven. Benut ook de onderstaande voorbeelden van originele feedbackvragen. Kies vooral de vragen van de feedback-vragenlijst die jij passend vindt en maak er dankbaar gebruik van. Laat de zinvolle feedback maar komen!

  1. Als je mij één levensles zou mogen meegeven, welke zou dat dan zijn?
  2. Als je me een prijs of award mag geven, welke zou je me uitreiken?
  3. Wat is in jouw ogen het belangrijkste verschil in persoonlijkheid tussen ons?
  4. Hoe zou je mij als professional in drie woorden omschrijven?
  5. Als je één onzekerheid bij mij zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
  6. Van welke eigenschap zou je willen dat ik iets meer had?
  7. Als je een eigen bedrijf zou beginnen, voor welke functie zou je me dan aannemen?
  8. Wat is in jouw ogen een project waarin ik goed tot mijn recht kwam?
  9. Als je me één cursus of opleiding zou mogen aanraden, welke zou dat zijn? En waarom?
  10. Welk talent zou ik in jouw ogen meer mogen benutten?
  11. Welke eigenschappen van mij vallen je vooral op in een samenwerking?
  12. Wat is iets wat je in het begin niet achter mij had gezocht, maar gaandeweg bent gaan opmerken?
  13. Op welke momenten vind je het prettig met mij samenwerken en op welke momenten vind je dat minder prettig?
  14. We hebben net project X afgerond. Wat heb ik in dit project goed aangepakt en wat zou beter kunnen?
  15. Stel: ik vind morgen een andere baan. Wat zou je dan missen aan mij als persoon en als werknemer?
  16. Wat is in jouw ogen mijn grootste valkuil? En heb je tips voor hoe ik daarmee kan omgaan?
  17. Hoe ga ik in jouw ogen om met stress? Heb je tips voor hoe ik dat beter kan doen?
  18. Als je elke willekeurige volgende baan voor mij zou kunnen kiezen, welke zou je kiezen?
  19. Mijn ambitie is om ooit in functie X te werken. Aan welke punten zou ik volgens jou nog kunnen werken om daar geschikt voor te zijn?
  20. En welke eigenschappen heb ik al die mij geschikt maken voor functie X?
  21. Wat was jouw eerste indruk van mij en in hoeverre klopt die me het beeld dat je nu van mij hebt?
  22. Ik loop soms aan tegen X. Is dat iets wat je bij mij herkent als collega/leidinggevende?
  23. Heb je tips voor hoe ik daaraan kan werken?
  24. Als je één ding zou mogen veranderen aan mijn werkhouding, wat zou dat zijn?
  25. Waarin ben ik in jouw ogen het meest gegroeid in het afgelopen jaar?
  26. Als je kijkt naar hoe ik nu ben en hoe ik X jaar geleden was toen ik hier begon, wat merk je dan op qua verschillen?
  27. Als ik X doe of zeg (geef eventueel een concreet voorbeeld!), wat doet dat dan met jou? Wat vind je daarvan?
  28. Als je kijkt naar jouw samenwerkingen met diverse collega’s. Wat is dan een verschil voor jou tussen onze samenwerking en jouw samenwerking met andere collega’s?
  29. Stel: ik zou een andere baan krijgen. Wat zou je dan tegen mijn toekomstige nieuwe werkgever over mij zeggen?
  30. Als jij één eigenschap of skill van mij zou mogen overnemen, welke zou dat zijn?
  31. Stel: ik krijg € 10.000 budget om een coachingstraject of opleiding te volgen. Welk traject of opleiding zou jij me adviseren om te doen?
  32. Mijn doel is om ooit X te bereiken [spreken voor groepen, leidinggeven, etc.]. Waar kan ik volgens jou nog aan werken om dat te kunnen doen?
  33. Als je kijkt naar mijn werk-privébalans, denk je dan dat die dik in orde is of zouden dingen anders kunnen?
  34. Wat is in jouw ogen het grootste verschil tussen ons qua werkstijl?
  35. Welke taken zou je eerder aan een collega dan aan mij overlaten? Waarom?
  36. Stel: je loopt thuis of op het werk tegen een probleem aan. Wanneer zou je dan mij om hulp of advies vragen?
  37. Als je me twee tips en tops mag geven voor dit afgeronde project, wat zou dat zijn?
  38. Wat is in jouw ogen een taak die ik nu nog niet oppak, maar die wel goed bij mij zou passen?
  39. Van welke kant van mezelf mag ik volgens jou nog meer laten zien?
  40. Wat zou ik in jouw ogen meer mogen loslaten?

Feedback-vragen-voorbeelden-7

Nóg beter worden in feedback vragen?

Wil je je feedback skills verbeteren en moeiteloos leren omgaan met situaties waarin je het lastig vindt om zelf om feedback te vragen? Dan hebben we dé oplossing voor jou! Onze boeiende en interactieve 1-daagse trainingen zijn speciaal ontworpen om jou te helpen groeien op het gebied van feedback geven, assertiviteit en gesprekstechnieken.

Neem onze cursus Feedback Geven:

  • Stel je voor dat je met volle zelfvertrouwen en duidelijkheid feedback kunt geven én ontvangen. Het is cruciaal in de moderne werkomgeving om effectief te communiceren en te leren van elkaars inzichten. Onze trainingen zullen je voorzien van praktische tools en technieken om dit op een constructieve en respectvolle manier te doen.
  • Misschien vind je het soms lastig om zelf om feedback te vragen. Dat is heel normaal en komt vaker voor dan je denkt. Onze ervaren trainers begrijpen dat en zullen je begeleiden om deze drempel te overwinnen. Je leert hoe je op een natuurlijke en vriendelijke manier feedback kunt vragen, zodat anderen graag hun waardevolle input met je delen.
  • Tijdens de trainingen leer je niet alleen om feedback te vragen, maar ook om het op een effectieve manier te geven. Je ontwikkelt vaardigheden om je gedachten en ideeën op een zelfverzekerde manier te presenteren, waardoor anderen beter naar je luisteren en je input serieus nemen.

Wat bieden we nog meer aan?

Assertiviteit is een andere cruciale eigenschap voor succes in je carrière. Onze assertiviteitstraining zal je helpen om je eigen grenzen te stellen en op een respectvolle manier je standpunten te verdedigen. Je zult merken dat je meer grip krijgt op verschillende situaties en beter in staat bent om je doelen te bereiken.

Gesprekstechnieken zijn de basis van effectieve communicatie. In onze training leer je hoe je actief kunt luisteren, open vragen kunt stellen en empathie kunt tonen. Hierdoor zul je merken dat je relaties met collega’s verbeteren en dat je gemakkelijker samenwerkt aan gezamenlijke doelen.

Onze trainingen zijn niet alleen informatief, maar ook leuk en praktijkgericht. Je zult interactieve oefeningen doen, realistische scenario’s verkennen en waardevolle feedback ontvangen van onze trainers en je mede-kenniswerkers.

Dus waar wacht je nog op? Investeer in jezelf en neem deel aan onze trainingen. Je zult versteld staan van de positieve veranderingen die je zult ervaren in zowel je professionele als persoonlijke leven. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst vol zelfvertrouwen en effectieve communicatie!

Let op: deelname aan onze trainingen is beperkt, dus zorg ervoor dat je snel reserveert om je plek te verzekeren.

Feedback-vragen-voorbeelden-1

Mensen vroegen ook | Veelgestelde vragen over feedback voorbeelden

  • Wat is een goede feedbackvraag?

    Of je nu voorbeelden van feedbackvragen in de zorg zoekt of voorbeeldvragen om aan je collega of studenten te stellen, een goede feedbackvraag is afgestemd op het moment en op de persoon. Vraag je om feedback aan klanten, collega’s of studenten, stel dan een ‘wat’- of ‘hoe’-vraag en doe dat tussen de bedrijven door in een niet te formele setting. Dat kan bijvoorbeeld zijn “Hoe vond jij onze samenwerking bij project X?” of “Wat zou jij als tip of top voor mij hebben, kijkend naar X?”. Vraag je aan feedback om je leidinggevende? Dan kan dat op dezelfde manier of met een vraag over een specifiek project (“Hoe vond jij dat X ging?”), maar je kunt ook simpelweg zeggen “Voel je vrij om regelmatig feedback te geven”.

  • Hoe stel je goede feedbackvragen op?

    Zoals je bij de bovenstaande feedbackvragen voorbeelden wel hebt gezien, moet een feedbackvraag zijn afgestemd op de persoon en het moment. Bepaal dus van wie je feedback wilt en of dat tussen de bedrijven door of in een formele setting is. Dan kun je daar je vraagformulering op afstemmen. Stel verder meestal ‘wat’- en ‘hoe’-vragen. Dan is de kans het grootst dat je een antwoord krijgt waar je wat mee kunt.

  • Wat is een feedback-voorbeeld?

    Feedback kun je op allerlei momenten en in diverse vormen krijgen: tijdens een formeel gesprek of tussen de bedrijven door. Voor een paar voorbeelden van opbouwende feedback, kun je het beste spieken bij onze artikelen over het 4G’s-model en over de ik-ik-jij-methode. Daarin vind je veel voorbeelden van opbouwende feedback.

  • Welke feedback kan ik geven?

    Als jou iets van het hart moet over bijvoorbeeld de samenwerking met een collega of over hoe een project verloopt, dan kun je daar altijd feedback over geven. Sterker nog: doe dat maar liever wel. Anders gaat het jullie samenwerking in de weg zitten. Ook als je een verbeterpunt ziet, kun je dat aangeven. Gebruik de ik-ik-jij-methode om de feedback constructief te brengen. Deel ook zeker positieve feedback als je vindt dat iemand iets goed heeft aangepakt. Door ook regelmatig iets positiefs te zeggen, zullen mensen meer openstaan voor eventuele verbeterpunten als je die hebt.

Dagelijks handige inzichten? Volg ons op social media!

Volg ons onder andere op Instagram of Pinterest. Daar krijg je niet alleen handvatten om effectiever te communiceren en voorbeelden van feedback die werkt. Je ontvangt ook slimme tips waarmee je jouw productiviteit een boost geeft. Wil je al onze laatste artikelen overzichtelijk in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.

Leer je liever lezend? Lees dan ons boek Elke Dag om 15.00 Uur Klaar. Maak kennis met de beste inzichten uit onze trainingen en leer slimmer werken in plaats van harder.

Wie zijn wij? | Cursus Feedback Geven

Tijdwinst is een trainingsbureau gespecialiseerd in slimmer (samen)werken. We bieden door het hele land (online) trainingen aan rondom dit onderwerp, variërend van feedback geven tot timemanagement, assertiviteit, gesprekstechnieken en snellezen.

Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op onze website of blogs. Of schrijf je direct in voor één van onze trainingen. Online of op locatie.