Wanneer beide personen op een effectieve manier omgaan met negatieve feedback draagt het bij aan een goede samenwerking en prettige onderlinge relaties. Wil jij ook de belangrijkste feedbackregels onder de knie krijgen, schrijf je dan in voor onze 1-daagse cursus feedback geven. En maak jezelf tot een aangename en toegankelijke gesprekspartner.

Hoe kun je doeltreffend negatieve feedback geven

De manier waarop je iemand aanspreekt op zijn gedrag, bepaalt voor een groot deel wat het effect van de feedback zal zijn. De volgende tips kunnen helpen om de boodschap op heldere, duidelijke wijze over te brengen: Blijf kalm en houd je emoties onder controle. Benoem duidelijk wat je waargenomen hebt en wat het effect is van het gedrag. Vermijd woorden als “altijd”, “nooit”, maar wees concreet en specifiek. En belangrijk: wanneer jij je zegje gedaan hebt, luister aandachtig naar de ander en geef ruimte voor zijn kant van het verhaal. Het zou kunnen dat ook jij negatieve feedback krijgt, wees hierop voorbereid en ga op een positieve manier de dialoog aan.

Beter leren omgaan met negatieve kritiek

Vind je het lastig om feedback te vragen? Merk je dat je vaak in de verdediging schiet wanneer je negatieve kritiek krijgt? Dan is onze cursus feedback geven en ontvangen iets voor jou. In deze cursus leer je hoe je tot de kern van die kritiek komt en hoe je tot constructieve oplossingen kunt komen. Je leert gebruik te maken van waardevolle inzichten en de meest actuele technieken op het gebied van negatieve feedback geven. Onder begeleiding van een professionele trainer ga je aan de slag met herkenbare, direct toepasbare oefeningen.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
1
Feb

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
1
Feb

Zwolle
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
7
Mar

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
Apr

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Klaar voor een cursus omgaan met negatieve feedback?

Wil jij, samen met je collega’s, jullie vaardigheden verbeteren op het gebied van negatieve feedback geven en ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een incompany cursus bij jou op locatie. Wil je alleen deelnemen aan een cursus of workshop? Schrijf je dan in voor één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt. Bekijk de startdata!

In-company offerte aanvragen


Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Ruud de Klerk

Met een bevlogen en enthousiaste cursusleider heb ik een leuke en leerzame cursusbijeenkomst gehad.

9/10
Klantenvertellen
Mark Van den Berg

Een zeer vriendelijke trainer welke in een goede manier de training uitlegt en je betrekt bij de training voordat je het weet is de training al weer voorbij. Tijdens deze training krijg je veel tips en tricks welke je gelijk in de praktijk kan brengen.

10/10
Klantenvertellen
Hans Verweij

Nuttige tips, maar vooral bewustwording!

8/10
Klantenvertellen
Sebastian Sieburgh

De trainer had een vlot verhaal en wist met leuke voorbeelden de aandacht te trekken. Heb een aantal praktische handvatten direct kunnen toepassen.

9/10
Klantenvertellen
Irina Mostovaya

Nuttige cursus. Interessant, veel geleerd en veel aan gehad.

10/10
Klantenvertellen
Susanne

Ik heb de feedbacktraining en timemanagementtraining van TIJDwinst gevolgd (gegeven door Patrick). De training werd met veel enthousiasme gegeven en ik heb er heel veel aan gehad. Beide trainingen geven veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt en geven je veel eye openers.

10/10
Klantenvertellen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,3

Score: 9,3

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten