Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op

Vragen over de inhoud van onze training

Het Engelse woord feedback laat zich het beste vertalen door het Nederlandse terugkoppeling. Dit betekent informatie aan een persoon geven over de manier waarop zijn of haar gedrag overkomt en of het goed begrepen wordt. Vooral tijdens de studie en in werk-situaties vormt feedback ontvangen een belangrijk onderdeel van je leerproces. Tegelijkertijd is het voor je studiegenoten en collega’s waardevol als jij hen duidelijke feedback geeft.

Wil je meer weten over wat feedback geven is? Lees dan ons artikel.

Iedereen van 18 jaar of ouder die vanuit zijn functie regelmatig anderen van feedback moet voorzien en zich graag verder wil ontwikkelen op dit gebied. Deze training is heel waardevol voor iedereen die direct samenwerkt met andere mensen en deze samenwerking effectiever wil maken. Een groot deel van de deelnemers bekleed meestal een leidinggevende, coachende of aansturende rol of is werkzaam in een HR-functie.

De meeste deelnemers aan onze trainingen hebben een WO, HBO of MBO achtergrond. Onze cursussen en workshops zijn dan ook afgestemd op deze variatie in opleidingsniveaus. Verder is er geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan een van onze cursussen.

Voorafgaand aan de training krijg je een digitale intake toegestuurd die je moet invullen zodat de trainer zich kan inleven in jouw situatie, je vraagstukken en je ontwikkelpunten.

Ja, voorafgaand aan de training vul je een intake formulier in waarin je jouw persoonlijke doelen formuleert. Tijdens de training worden deze doelen nauwlettend in de gaten gehouden en aan het einde van de training krijg je tips hoe je dit verder op kunt pakken. Mocht je er behoefte aan hebben om na de training ook nog persoonlijk gecoacht te worden dan kan dat ook.

De meeste mensen die deelnemen aan de training doen dat omdat ze zich vanuit hun functie verder willen bekwamen in het geven van feedback. Voorafgaand aan de training vult elke deelnemer een online intake in zodat we een goed beeld krijgen van de zaken waar hij/zij tegenaan loopt. Tijdens de training gaan we vervolgens in op deze situaties. Hierdoor richt de training zich vanzelf meer op werksituaties. De inzichten die we echter die dag behandelen zijn zowel toepasbaar in werk- als privé situaties.

Vanzelfsprekend wordt er veel geoefend, dat vinden we cruciaal bij een praktische training over feedback geven. Op deze manier kun je namelijk beste ervaren hoe je de technieken in de praktijk toepast en wat het effect is.

Mocht je na afloop van de training vragen hebben over de inhoud van de trainingsdag dan kun je daarvoor terecht bij de trainer, deze helpt je graag verder.

Mocht je jouw feedback- en communicatie vaardigheden verder willen ontwikkelen onder begeleiding van de trainer dan bestaat eventueel de mogelijkheid tot persoonlijke coaching.

Vijf redenen:

1. Wij focussen op ‘zelf ervaren’ en ‘doen’
Deze training op het gebied van feedback geven richt zich vooral op de praktijk en slechts kort op de theorie. Je zult vooral leren door te ervaren en te doen. Communicatie is immers een vaardigheid, geen theorie.

2. De technieken hebben hun effectiviteit bewezen
Alle technieken zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en zijn toegepast bij honderden klanten in uiteenlopende situaties. Ze worden duidelijk en eenvoudig uitgelegd en worden geoefend in situaties waarmee je daadwerkelijk in het dagelijks leven te maken hebt.

3. Alles is direct toepasbaar
Omdat oefenen met de technieken in realistische alledaagse situaties centraal staat kun je er meteen na de training mee aan de slag.

4. Honderden tevreden klanten gingen je voor
Sinds de eerste jaren dat we onze feedback training geven, hebben we een behoorlijke achterban aan tevreden klanten opgebouwd. Kijk maar!

5. Je krijgt resultaatgarantie
Als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico. Onze tevredenheidsgarantie geldt zowel voor onze 1-daagse open trainingen als onze 1-daagse in-company trainingen. Lees hier de voorwaarden.

Als één of meer deelnemers het beloofde resultaat niet halen naar aanleiding van hun deelname aan een 1-daagse training, dan is dit voor risico van tijdwinst.com. Deze resultaatgarantie is een mooie extra reden om te kiezen voor onze populaire 1-daagse cursussen over slimmer werken.

Hoe werkt onze resultaatgarantie? Indien de beoogde resultaten naar aanleiding van de deelname aan een 1-daagse training niet naar wens zijn behaald, ontvangen de desbetreffende deelnemer(s) persoonlijke begeleiding tot het resultaat naar tevredenheid behaald is.

Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen en in company trainingen, de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse 1-daagse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date van de laatste nieuwe technieken en inzichten en zorg je ervoor dat je kennis op het gebied van slimmer werken op peil blijft.

Overige vragen

Alle onze trainingen en (korte) workshops worden ook op incompany (inhouse) basis bij jou op locatie verzorgd.

Bij deze trainingsvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

Een incompany training biedt je vele voordelen:

  • De trainingsinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • De deelnemers ontvangen, indien gewenst, na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany training is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Onze feedback training is beschikbaar als open training. Bij deze cursusvorm wordt de cursus door ons georganiseerd op centraal gelegen locaties in Nederland en soms ook in België. De open trainingen vinden maandelijks plaats. Voor meer informatie over de eerstvolgende beschikbare datum kun je de agenda raadplegen.

Een open training is geheel verzorgd, wat betekent dat alle handouts, lunch, dranken en versnaperingen gedurende de dag zijn inbegrepen in de prijs.

Alle beschikbare datums van onze maandelijks georganiseerde 1-daagse open trainingen, vind je via de volgende link naar de agenda met open trainingen.

Geen probleem. Spreekt een bepaald thema uit onze cursussen je aan en zou je hier graag een korte workshop over willen volgen? Dat kan. Wij verzorgen dit soort korte workshops op incompany basis bij jou op locatie (ook wel inhouse genoemd) voor een groep mensen (collega’s, klanten etc.).

Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons je wensen. We denken graag met je mee om een korte inspirerende workshop samen te stellen.

1-daagse open trainingen

De kosten voor onze geheel verzorgde maandelijkse 1-daagse open training zijn € 425,- per persoon. Deze prijs is inclusief hand-outs, lunch en dranken gedurende de cursusdag. Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij inschrijving voor een open training met 2 of meer personen zijn er interessante kortingen. Je leest er alles over op onze korting-pagina. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een van de maandelijkse open trainingen via het online inschrijfformulier.

In-company trainingen en workshops

De kosten voor een in-company training of korte workshop bij jou op locatie lees je in een vrijblijvende offerte die we je graag toesturen. Je vraagt kosteloos een offerte aan voor een cursus of workshop bij jou op locatie via ons online offerte-aanvraagformulier.

We hebben zelf ook de studententijd meegemaakt en weten dat het in die periode een uitdaging is om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

Kijk eens op onze kortingspagina waar je ook leest over kortingen voor studenten.

We krijgen met regelmaat aanvragen om kosteloos trainingen of workshops te verzorgen voor bijvoorbeeld netwerkverenigingen, stichtingen zonder winstoogmerk en goede doelen.

Als we zelf geen kosten zouden hebben om ons bedrijf draaiende te houden, zouden we hier graag aan meewerken. Helaas is dit niet de realiteit. Ons bedrijf heeft net als elke andere organisatie een normale kostenstructuur die we zo laag mogelijk proberen te houden. We kunnen dus helaas geen gratis trainingsprogramma’s verzorgen.

Dat neemt niet weg dat wij er al alles aan doen om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden en je daarbij maximale kwaliteit te bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

Onze trainers zijn gewend om in het Engels te spreken, lezen en denken. Daarom bieden wij voor onze incompany trainingen en korte workshops de mogelijkheid om deze ook Engelstalig te laten verzorgen.

Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar de voertaal Engels en wij passen ons graag aan zonder extra kosten.

We zijn je ook in het weekend graag van dienst. Onze incompany trainingen en korte workshops kunnen op elke dag (met uitzondering van reguliere feestdagen) worden verzorgd bij jou op locatie.

Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar een dag in het weekend en wij passen ons graag aan.

Onze in-company trainingen op locatie worden verzorgd bij organisaties in heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Veel van onze grotere klanten hebben kantoren in een of meerdere landen. Ons eigen kantoor is gesitueerd in Nederlands Limburg, waarmee wij met evenveel gemak naar Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Keulen, Frankfurt of Parijs reizen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

Speciaal voor drukke studenten van hogescholen en universiteiten, bieden we naast praktische workshops over workshops over feedback geven ook time management en studietechnieken.

Onze incompany trainingen en workshops over feedback geven zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 14 jaar. Voor deelname aan onze Open Trainingen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

Ons bureau is gecertificeerd door de NoVA, de KNB en het RB.

Indien je meer wilt weten over de mogelijkheden om deze training te volgen in het kader van je permanente educatie of scholingsverplichting neem dan contact op met onze collega Nadine Woolford via info@tijdwinst.com

Lees meer over een cursus voor jou alleen

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees meer over onze incompany mogelijkheden

Een training bij jullie op locatie samen met je collega’s

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X