Wil jij ook op een constructieve manier leren omgaan met kritiek? Volg onze 1-daagse cursus feedback geven boordevol praktische tips. Lees hier meer!

Kritiek ontvangen: doe er je voordeel mee

Vind jij het lastig om op een positieve manier om te gaan met kritiek? Ervaar je gevoelens als schaamte en stress als je kritiek krijgt en wordt je boos op je gesprekspartner? Dan is een cursus feedback geven en ontvangen iets voor jou. Iedereen maakt soms fouten of pakt dingen onhandig aan, het is juist nuttig dat andere mensen je daarop wijzen. De kunst is om deze kritiek niet als een aanval op jou als persoon te beschouwen. Probeer in plaats van te denken dat je niet deugt, te leren uit de kritiek die je krijgt. Luister actief, vraag om toelichting en bedank de ander, bedenk vervolgens waar je het mee eens bent en hoe je je gedrag kunt verbeteren.

Positieve en negatieve kritiek geven

Misschien nog wel moeilijker dan kritiek krijgen, is kritiek geven. Vind je het moeilijk om je gevoelens uit te spreken en opbouwende kritiek te geven? Of merk je dat je complimenten impact missen? In onze cursus feedback geven krijg je praktische tips om zowel positieve als negatieve kritiek te geven, zodat je het gewenste resultaat bereikt. Onder begeleiding van een professionele trainer en aan de hand van wetenschappelijk bewezen technieken leer je hoe jij een prettige en duidelijke gesprekspartner wordt. De cursus feedback geven vindt plaats in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor er een veilige en persoonlijke leeromgeving wordt gecreëerd.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
17
May

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
17
May

Zwolle
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
7
Jun

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
5
Jul

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
5
Jul

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil jij ook goed leren omgaan met kritiek? Dan ben je bij feedbackgeven.nl aan het goede adres! Schrijf je nu in voor één van onze populaire open feedback trainingen bij jou in de buurt. Wil je samen met je team aan de slag met praktische handvatten voor kritiek krijgen en geven? Een incompany cursus op jouw locatie, toegespitst op jullie wensen en behoeften, behoort ook tot de mogelijkheden.

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Marlon Peters

Het was van het begin tot het einde een leerzame en interessante training.

10/10
Klantenvertellen
Ruben Keulen

Dit is mijn tweede Tijdwinst training, wederom als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik heb op mijn werk ook al mensen geënthousiasmeerd.

10/10
Klantenvertellen
Gose Bos

Ondanks dat het voor ons op een zaterdag was heb ik hier zeker geen spijt van gekregen om hier aan deel te nemen. Zeer leerzaam, en ik heb hier zeker een boel van geleerd.

9/10
Klantenvertellen
Gerrold G.H. Huisman

Het was een leerzame dag waar ik veel aan heb gehad. De trainer heeft deze dag op leuke manier ingedeeld zodat de groep het ook heel leuk vond.

10/10
Klantenvertellen
Janneke Elzinga

De cursus wordt duidelijk uitgelegd.

Door de vele rollenspellen ga je direct al nadenken over de juiste manier van vragen stellen. Een aanrader

10/10
Klantenvertellen
Marcella van Berlo

De trainer is motiverend, wisselt prettig af in werkvormen en theorie-praktijk. Ik heb er veel goede tips aan over gehouden en ben gemotiveerd om deze direct in praktijk te brengen!

10/10
Klantenvertellen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten