Wil jij ook op een constructieve manier leren omgaan met kritiek? Volg onze 1-daagse cursus feedback geven boordevol praktische tips. Lees hier meer!

Kritiek ontvangen: doe er je voordeel mee

Vind jij het lastig om op een positieve manier om te gaan met kritiek? Ervaar je gevoelens als schaamte en stress als je kritiek krijgt en wordt je boos op je gesprekspartner? Dan is een cursus feedback geven en ontvangen iets voor jou. Iedereen maakt soms fouten of pakt dingen onhandig aan, het is juist nuttig dat andere mensen je daarop wijzen. De kunst is om deze kritiek niet als een aanval op jou als persoon te beschouwen. Probeer in plaats van te denken dat je niet deugt, te leren uit de kritiek die je krijgt. Luister actief, vraag om toelichting en bedank de ander, bedenk vervolgens waar je het mee eens bent en hoe je je gedrag kunt verbeteren.

Positieve en negatieve kritiek geven

Misschien nog wel moeilijker dan kritiek krijgen, is kritiek geven. Vind je het moeilijk om je gevoelens uit te spreken en opbouwende kritiek te geven? Of merk je dat je complimenten impact missen? In onze cursus feedback geven krijg je praktische tips om zowel positieve als negatieve kritiek te geven, zodat je het gewenste resultaat bereikt. Onder begeleiding van een professionele trainer en aan de hand van wetenschappelijk bewezen technieken leer je hoe jij een prettige en duidelijke gesprekspartner wordt. De cursus feedback geven vindt plaats in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor er een veilige en persoonlijke leeromgeving wordt gecreëerd.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
5
Sep

Utrecht
09:00 - 16:00
Bijna vol

Bijna vol
10
Oct

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
10
Oct

Zwolle
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
15
Nov

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Dec

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil jij ook goed leren omgaan met kritiek? Dan ben je bij feedbackgeven.nl aan het goede adres! Schrijf je nu in voor één van onze populaire open feedback trainingen bij jou in de buurt. Wil je samen met je team aan de slag met praktische handvatten voor kritiek krijgen en geven? Een incompany cursus op jouw locatie, toegespitst op jullie wensen en behoeften, behoort ook tot de mogelijkheden.

In-company offerte aanvragen


Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Carmen Alvarez

De training was heel praktisch, met veel herkenbare dingen uit de dagelijkse praktijk. Ik liep de training uit met praktische handvatten die ik de dag erop meteen kon toepassen. Heel bruikbaar. Ik vond ook de positieve toon waarop het gebracht werd erg inspirerend.

10/10
Klantenvertellen
Can Cakiroglu

Een behoorlijk leerzame cursus waar je ook echt iets aan hebt. Een hele fijne man die echt de tijd voor iedereen neemt en alles duidelijk uitlegt

10/10
Klantenvertellen
Willeke Termeer

We hebben een incompany training Feedback geven gevolgd. Mooie balans tussen uitleg, inbreng en oefeningen, veel geleerd en goede voorbeelden om in de praktijk toe te passen. Echte een aanrader!

10/10
Klantenvertellen
Gwen Kappen

Leuke training, met genoeg tips en oefeningen.

8/10
Klantenvertellen
Eline de Zeeuw

Training was leuk gebracht met veel toepasbare tips.

8/10
Klantenvertellen
Marianne Vossenberg

Zelfs bij de herhalingscursus weer veel nieuwe inzichten opgedaan! Ciska is een fijne trainer, sluit gericht aan op de leervragen van deelnemers en kan veel concrete tips geven.

10/10
Klantenvertellen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten