Wil jij ook op een constructieve manier leren omgaan met kritiek? Volg onze 1-daagse cursus feedback geven boordevol praktische tips. Lees hier meer!

Kritiek ontvangen: doe er je voordeel mee

Vind jij het lastig om op een positieve manier om te gaan met kritiek? Ervaar je gevoelens als schaamte en stress als je kritiek krijgt en wordt je boos op je gesprekspartner? Dan is een cursus feedback geven en ontvangen iets voor jou. Iedereen maakt soms fouten of pakt dingen onhandig aan, het is juist nuttig dat andere mensen je daarop wijzen. De kunst is om deze kritiek niet als een aanval op jou als persoon te beschouwen. Probeer in plaats van te denken dat je niet deugt, te leren uit de kritiek die je krijgt. Luister actief, vraag om toelichting en bedank de ander, bedenk vervolgens waar je het mee eens bent en hoe je je gedrag kunt verbeteren.

Positieve en negatieve kritiek geven

Misschien nog wel moeilijker dan kritiek krijgen, is kritiek geven. Vind je het moeilijk om je gevoelens uit te spreken en opbouwende kritiek te geven? Of merk je dat je complimenten impact missen? In onze cursus feedback geven krijg je praktische tips om zowel positieve als negatieve kritiek te geven, zodat je het gewenste resultaat bereikt. Onder begeleiding van een professionele trainer en aan de hand van wetenschappelijk bewezen technieken leer je hoe jij een prettige en duidelijke gesprekspartner wordt. De cursus feedback geven vindt plaats in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor er een veilige en persoonlijke leeromgeving wordt gecreëerd.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
10
Mar

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Apr

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
May

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
8
Jun

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil jij ook goed leren omgaan met kritiek? Dan ben je bij feedbackgeven.nl aan het goede adres! Schrijf je nu in voor één van onze populaire open feedback trainingen bij jou in de buurt. Wil je samen met je team aan de slag met praktische handvatten voor kritiek krijgen en geven? Een incompany cursus op jouw locatie, toegespitst op jullie wensen en behoeften, behoort ook tot de mogelijkheden.

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Van Brussel

Open minded training met veel praktische voorbeelden

Super! Niets op aan te merken. Open minded training met veel praktische voorbeelden. Ruimte voor vragen en extra informatie gekregen na de sessie. Net zo tevreden als de eerste keer training. Een 10.

C.W. van Laar

Combinatie theorie- praktijk was verrijkend

Gebruik maken van input vanuit de groep maakte de training zeer waardevol. Combinatie theorie- praktijk was verrijkend. Niveau van de training sloot aan op het hospice-team als groep. Enthousiasme van Patrick werkte aanstekelijk om allen actief te blijven meedoen.”

Takken

De dag vloog voorbij

Op ontspannen manier veel geleerd over hoe feedback te geven en te ontvangen. De dag vloog om en niet eenmaal de neiging gehad om naar de tijd te kijken. De trainer creëerde openheid binnen de groep waardoor we binnen korte tijd veel hebben bereikt

Erwin Janssen

Prettige training met praktische handvatten

Op een prettige, respectvolle en passende wijze hebben we vandaag een feedback/communicatie training ontvangen. De groep bestond uit 12 man die bijna allemaal een andere praktijkvraag hadden. De theorie is prettig uitgelegd en gaf al vele antwoorden en handvatten om de vragen te behandelen.

Van Zuijlen

Succesvolle dag met waardevolle inzichten

Het was een erg succesvolle dag waarin ik veel waardevolle inzichten heb verkregen. Deze training brengt veel stof om zowel over na te denken, als op te acteren, met zich mee

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten