Positieve feedback geven

Positieve feedback is een krachtig middel om motivatie bij collega’s te verhogen. In tegenstelling tot negatieve feedback wordt positieve feedback nog wel eens vergeten. De focus ligt al snel op wat iemand fout doet, maar als dingen goed gaan is het juist belangrijk daar erkenning voor te geven. Leer in onze populaire 1-daagse cursus feedback geven hoe je positieve en negatieve feedback geeft en ontvangt en breng je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau.

Aandachtspunten bij het geven van positieve feedback

De manier waarop je feedback geeft, heeft invloed op het effect ervan. Waar moet je op letten als je positieve feedback geeft? Geef positieve feedback meteen en wees concreet. Vier niet alleen de grote successen, maar ook de kleine. Geef complimenten over gedrag en niet over eigenschappen of de persoon zelf. Als positieve feedback op een goede manier gegeven wordt, levert het de ander heel wat op: erkenning van inzet en gedrag, enthousiasme en betrokkenheid en positieve aandacht. Wil jij ook leren om positieve feedback te geven die impact heeft op de ander? Neem dan deel aan onze cursus feedback geven.

Positieve en negatieve feedback geven

Wil je leren hoe je mensen verbetertips geeft, zonder dat men zich aangevallen voelt? Vind je het zelf lastig om negatieve feedback te ontvangen? Ook deze onderwerpen komen aan bod in onze cursus feedback geven. Op een praktische manier ga je, in kleine groepjes van maximaal 12 personen, aan de slag met de meest actuele technieken op het gebied van positieve feedback geven en ontvangen. Dit alles met als doel: duidelijke communicatie, heldere en goede samenwerking en prettige onderlinge relaties.

Is de cursus feedback geven ook iets voor jou?

Ben jij klaar om je positieve en negatieve feedback te verbeteren, samen met je collega’s? Vraag dan een offerte aan voor een incompany cursus. Wij verzorgen een geheel op maat gemaakte cursus bij jullie op locatie. Liever individueel deelnemen aan een cursus of workshop? Schrijf je dan in voor één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt.

Lees meer over een cursus voor jou alleen

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees meer over onze incompany mogelijkheden

Een training bij jullie op locatie samen met je collega’s

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X