In tegenstelling tot negatieve feedback wordt positieve feedback nog wel eens vergeten. De focus ligt al snel op wat iemand fout doet, maar als dingen goed gaan is het juist belangrijk daar erkenning voor te geven. Leer in onze populaire 1-daagse cursus feedback geven hoe je positieve en negatieve feedback geeft en ontvangt en breng je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau.

Aandachtspunten bij het geven van positieve feedback

De manier waarop je feedback geeft, heeft invloed op het effect ervan. Waar moet je op letten als je positieve feedback geeft? Geef positieve feedback meteen en wees concreet. Vier niet alleen de grote successen, maar ook de kleine. Geef complimenten over gedrag en niet over eigenschappen of de persoon zelf. Als positieve feedback op een goede manier gegeven wordt, levert het de ander heel wat op: erkenning van inzet en gedrag, enthousiasme en betrokkenheid en positieve aandacht. Wil jij ook leren om positieve feedback te geven die impact heeft op de ander? Neem dan deel aan onze cursus feedback geven.

Positieve en negatieve feedback geven

Wil je leren hoe je mensen verbetertips geeft, zonder dat men zich aangevallen voelt? Vind je het zelf lastig om negatieve feedback te ontvangen? Ook deze onderwerpen komen aan bod in onze cursus feedback geven. Op een praktische manier ga je, in kleine groepjes van maximaal 12 personen, aan de slag met de meest actuele technieken op het gebied van positieve feedback geven en ontvangen. Dit alles met als doel: duidelijke communicatie, heldere en goede samenwerking en prettige onderlinge relaties.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
10
Mar

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Apr

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
May

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
8
Jun

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Is de cursus feedback geven ook iets voor jou?

Ben jij klaar om je positieve en negatieve feedback te verbeteren, samen met je collega’s? Vraag dan een offerte aan voor een incompany cursus. Wij verzorgen een geheel op maat gemaakte cursus bij jullie op locatie. Liever individueel deelnemen aan een cursus of workshop? Schrijf je dan in voor één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt.

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Van Brussel

Open minded training met veel praktische voorbeelden

Super! Niets op aan te merken. Open minded training met veel praktische voorbeelden. Ruimte voor vragen en extra informatie gekregen na de sessie. Net zo tevreden als de eerste keer training. Een 10.

C.W. van Laar

Combinatie theorie- praktijk was verrijkend

Gebruik maken van input vanuit de groep maakte de training zeer waardevol. Combinatie theorie- praktijk was verrijkend. Niveau van de training sloot aan op het hospice-team als groep. Enthousiasme van Patrick werkte aanstekelijk om allen actief te blijven meedoen.”

Takken

De dag vloog voorbij

Op ontspannen manier veel geleerd over hoe feedback te geven en te ontvangen. De dag vloog om en niet eenmaal de neiging gehad om naar de tijd te kijken. De trainer creëerde openheid binnen de groep waardoor we binnen korte tijd veel hebben bereikt

Erwin Janssen

Prettige training met praktische handvatten

Op een prettige, respectvolle en passende wijze hebben we vandaag een feedback/communicatie training ontvangen. De groep bestond uit 12 man die bijna allemaal een andere praktijkvraag hadden. De theorie is prettig uitgelegd en gaf al vele antwoorden en handvatten om de vragen te behandelen.

Van Zuijlen

Succesvolle dag met waardevolle inzichten

Het was een erg succesvolle dag waarin ik veel waardevolle inzichten heb verkregen. Deze training brengt veel stof om zowel over na te denken, als op te acteren, met zich mee

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten