Op zoek naar oefeningen op het gebied van effectief feedback geven? Volg onze 1-daagse cursus feedback geven vol praktische tips. Lees hier meer!

Feedback geven is een essentieel aspect van communicatie. Eerlijke feedback geven en ontvangen is moeilijk, veel mensen beschouwen het als iets vervelends. Maar wanneer je leert om effectief feedback te geven en ontvangen, lukt het je om tot de kern van die kritiek komen. Alleen dan is er een mogelijkheid tot constructieve oplossingen en een prettige samenwerking. Merk je dat jij ook moeite hebt met benoemen hoe je dingen ervaart of schiet je snel in de verdediging als je feedback krijgt? Ga dan aan de slag met de feedback geven oefeningen uit onze cursus en breng je communicatievaardigheden naar een volgend niveau.

Praktische tips voor feedback geven

Tijdens onze cursus feedback geven leer je de meest actuele technieken op het gebied van effectief feedback geven. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle methodes en invalshoeken voor een duurzaam resultaat en dat doen we door middel van praktische oefeningen voor feedback geven. Met herkenbare, praktijkgerichte oefeningen over feedback geven leer je mensen opbouwende kritiek te geven, zonder dat men zich aangevallen voelt. Maar naast negatieve feedback is ook positieve feedback belangrijk, zo leer je complimenten te geven op een manier die écht aankomt. De cursus feedback geven vindt plaats in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, elke deelnemer krijgt volop begeleiding en persoonlijke aanwijzingen.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
13
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Apr

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
May

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
8
Jun

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
8
Jun

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil jij ook duidelijker overkomen, minder stress ervaren en je weerbaarheid vergroten in gesprekken met collega’s? Dan is een feedback geven cursus iets voor jou! Schrijf je nu in voor één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt. Wil je samen met je collega’s effectief leren feedback geven? Vraag dan een offerte aan voor een op maat gemaakte in-company cursus.

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Van Brussel

Open minded training met veel praktische voorbeelden

Super! Niets op aan te merken. Open minded training met veel praktische voorbeelden. Ruimte voor vragen en extra informatie gekregen na de sessie. Net zo tevreden als de eerste keer training. Een 10.

C.W. van Laar

Combinatie theorie- praktijk was verrijkend

Gebruik maken van input vanuit de groep maakte de training zeer waardevol. Combinatie theorie- praktijk was verrijkend. Niveau van de training sloot aan op het hospice-team als groep. Enthousiasme van Patrick werkte aanstekelijk om allen actief te blijven meedoen.”

Takken

De dag vloog voorbij

Op ontspannen manier veel geleerd over hoe feedback te geven en te ontvangen. De dag vloog om en niet eenmaal de neiging gehad om naar de tijd te kijken. De trainer creëerde openheid binnen de groep waardoor we binnen korte tijd veel hebben bereikt

Erwin Janssen

Prettige training met praktische handvatten

Op een prettige, respectvolle en passende wijze hebben we vandaag een feedback/communicatie training ontvangen. De groep bestond uit 12 man die bijna allemaal een andere praktijkvraag hadden. De theorie is prettig uitgelegd en gaf al vele antwoorden en handvatten om de vragen te behandelen.

Van Zuijlen

Succesvolle dag met waardevolle inzichten

Het was een erg succesvolle dag waarin ik veel waardevolle inzichten heb verkregen. Deze training brengt veel stof om zowel over na te denken, als op te acteren, met zich mee

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten