Op zoek naar oefeningen op het gebied van effectief feedback geven? Volg onze 1-daagse cursus feedback geven vol praktische tips. Lees hier meer!

Feedback geven is een essentieel aspect van communicatie. Eerlijke feedback geven en ontvangen is moeilijk, veel mensen beschouwen het als iets vervelends. Maar wanneer je leert om effectief feedback te geven en ontvangen, lukt het je om tot de kern van die kritiek komen. Alleen dan is er een mogelijkheid tot constructieve oplossingen en een prettige samenwerking. Merk je dat jij ook moeite hebt met benoemen hoe je dingen ervaart of schiet je snel in de verdediging als je feedback krijgt? Ga dan aan de slag met de feedback geven oefeningen uit onze cursus en breng je communicatievaardigheden naar een volgend niveau.

Praktische tips voor feedback geven

Tijdens onze cursus feedback geven leer je de meest actuele technieken op het gebied van effectief feedback geven. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle methodes en invalshoeken voor een duurzaam resultaat en dat doen we door middel van praktische oefeningen voor feedback geven. Met herkenbare, praktijkgerichte oefeningen over feedback geven leer je mensen opbouwende kritiek te geven, zonder dat men zich aangevallen voelt. Maar naast negatieve feedback is ook positieve feedback belangrijk, zo leer je complimenten te geven op een manier die écht aankomt. De cursus feedback geven vindt plaats in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, elke deelnemer krijgt volop begeleiding en persoonlijke aanwijzingen.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
7
Mar

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
Apr

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
17
May

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
17
May

Zwolle
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil jij ook duidelijker overkomen, minder stress ervaren en je weerbaarheid vergroten in gesprekken met collega’s? Dan is een feedback geven cursus iets voor jou! Schrijf je nu in voor één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt. Wil je samen met je collega’s effectief leren feedback geven? Vraag dan een offerte aan voor een op maat gemaakte in-company cursus.

In-company offerte aanvragen


Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Erik

De cursus was duidelijke en op de praktijk gericht. Tijdens de training werden diverse handvaten en praktijkvoorbeelden gegeven waar iedereen ook echt wat mee kan.

10/10
Klantenvertellen
Renate Tesselaar

Prettige opleider, fijne en heldere opbouw van de training. Veel praktische aanknopingspunten en tips. Veel aandacht voor onze voorbeelden uit de praktijk

10/10
Klantenvertellen
Astrid Streng

Je kunt meteen de dag erna aan de slag met alle handige tips en tools. Voor de training was ik sceptisch maar er zitten handige bruikbare tips in!

10/10
Klantenvertellen
Stefanie de Block

Ik vond het een fijne en duidelijke training. Goede tips en tricks gekregen.

9/10
Klantenvertellen
Tara Straatman

Een hele leerzame dag met duidelijke voorbeelden en tips die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Erg interessant en ik heb er zeker wat aan.

10/10
Klantenvertellen
Marianne van Soest

De trainer brengt de informatie duidelijk over. Interactief. De training dag is zo voorbij. Je gaat met positieve energie de deur uit!

10/10
Klantenvertellen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten