Oefeningen feedback geven

Vind je het moeilijk om je gevoelens uit te spreken en opbouwende kritiek te geven? Voel je je snel aangevallen wanneer anderen je feedback geven? Volg dan nu onze cursus feedback geven met praktische oefeningen in feedback geven en ontvangen en vergroot daarmee je gespreksvaardigheden.

Op zoek naar oefeningen op het gebied van effectief feedback geven? Volg onze 1-daagse cursus feedback geven vol praktische tips. Lees hier meer! 

Feedback geven is een essentieel aspect van communicatie. Eerlijke feedback geven en ontvangen is moeilijk, veel mensen beschouwen het als iets vervelends. Maar wanneer je leert om effectief feedback te geven en ontvangen, lukt het je om tot de kern van die kritiek komen. Alleen dan is er een mogelijkheid tot constructieve oplossingen en een prettige samenwerking. Merk je dat jij ook moeite hebt met benoemen hoe je dingen ervaart of schiet je snel in de verdediging als je feedback krijgt? Ga dan aan de slag met de feedback geven oefeningen uit onze cursus en breng je communicatievaardigheden naar een volgend niveau.

Praktische tips voor feedback geven

Tijdens onze cursus feedback geven leer je de meest actuele technieken op het gebied van effectief feedback geven. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle methodes en invalshoeken voor een duurzaam resultaat en dat doen we door middel van praktische oefeningen voor feedback geven. Met herkenbare, praktijkgerichte oefeningen over feedback geven leer je mensen opbouwende kritiek te geven, zonder dat men zich aangevallen voelt. Maar naast negatieve feedback is ook positieve feedback belangrijk, zo leer je complimenten te geven op een manier die écht aankomt. De cursus feedback geven vindt plaats in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, elke deelnemer krijgt volop begeleiding en persoonlijke aanwijzingen.

Meld je aan en leer effectief feedback geven!

Wil jij ook duidelijker overkomen, minder stress ervaren en je weerbaarheid vergroten in gesprekken met collega’s? Dan is een feedback geven cursus iets voor jou! Schrijf je nu in voor één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt. Wil je samen met je collega’s effectief leren feedback geven? Vraag dan een offerte aan voor een op maat gemaakte incompany cursus.

Lees meer over een cursus voor jou alleen

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees meer over onze incompany mogelijkheden

Een training bij jullie op locatie samen met je collega’s

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X