Op zoek naar oefeningen op het gebied van effectief feedback geven? Volg onze 1-daagse cursus feedback geven vol praktische tips. Lees hier meer!

Feedback geven is een essentieel aspect van communicatie. Eerlijke feedback geven en ontvangen is moeilijk, veel mensen beschouwen het als iets vervelends. Maar wanneer je leert om effectief feedback te geven en ontvangen, lukt het je om tot de kern van die kritiek komen. Alleen dan is er een mogelijkheid tot constructieve oplossingen en een prettige samenwerking. Merk je dat jij ook moeite hebt met benoemen hoe je dingen ervaart of schiet je snel in de verdediging als je feedback krijgt? Ga dan aan de slag met de feedback geven oefeningen uit onze cursus en breng je communicatievaardigheden naar een volgend niveau.

Praktische tips voor feedback geven

Tijdens onze cursus feedback geven leer je de meest actuele technieken op het gebied van effectief feedback geven. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle methodes en invalshoeken voor een duurzaam resultaat en dat doen we door middel van praktische oefeningen voor feedback geven. Met herkenbare, praktijkgerichte oefeningen over feedback geven leer je mensen opbouwende kritiek te geven, zonder dat men zich aangevallen voelt. Maar naast negatieve feedback is ook positieve feedback belangrijk, zo leer je complimenten te geven op een manier die écht aankomt. De cursus feedback geven vindt plaats in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, elke deelnemer krijgt volop begeleiding en persoonlijke aanwijzingen.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
12
Oct

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
12
Oct

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
17
Nov

Utrecht
09:00 - 16:00
Bijna vol

Bijna vol
17
Nov

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
15
Dec

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil jij ook duidelijker overkomen, minder stress ervaren en je weerbaarheid vergroten in gesprekken met collega’s? Dan is een feedback geven cursus iets voor jou! Schrijf je nu in voor één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt. Wil je samen met je collega’s effectief leren feedback geven? Vraag dan een offerte aan voor een op maat gemaakte in-company cursus.

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Cindy Tiemens

De training is door mij positief ontvangen. De oefeningen waren naar aanleiding van voorbeelden uit de praktijk. Lekker praktisch.
Veel dingen wist ik al wel maar het was goed om hier nogmaals bewust mee bezig te zijn. Je staat er versteld van hoeveel is gebaseerd op aannames over en weer!

10/10
Klantenvertellen
Marianne Vossenberg

Zelfs bij de herhalingscursus weer veel nieuwe inzichten opgedaan! Ciska is een fijne trainer, sluit gericht aan op de leervragen van deelnemers en kan veel concrete tips geven.

10/10
Klantenvertellen
René Maes

Fijne training met veel tips.

9/10
Klantenvertellen
Mark Van den Berg

Een zeer vriendelijke trainer welke in een goede manier de training uitlegt en je betrekt bij de training voordat je het weet is de training al weer voorbij. Tijdens deze training krijg je veel tips en tricks welke je gelijk in de praktijk kan brengen.

10/10
Klantenvertellen
Rene Hefti

Het begon als een “moetje” vanuit het hoofdkantoor en eindigde na via een korte zoektocht met een uitermate zinvolle training bij tijdwinst.com.
De training “Feedback geven” bleek uiteindelijk een heel zinvol moetje en is door de hele groep als erg positief ervaren.
Dank aan Patrick voor de erg geslaagde dag!

10/10
Klantenvertellen
Cas Hendriks

Training werd goed gegeven en de tips en tools zijn praktisch goed inzetbaar.

9/10
Klantenvertellen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten