Cursus feedback geven en ontvangen

Wil jij graag treffend, duidelijk en opbouwend jouw feedback leren communiceren en tegelijkertijd beter omgaan met de feedback van anderen? Volg dan, alleen of samen met je collega’s, onze 1-daagse cursus feedback geven en breng je communicatie naar een hoger niveau.

Vind je het vaak lastig om anderen van advies te voorzien? Ben je bang dat je boodschap niet goed overkomt of dat je de relatie met de ander verstoort? Of wil je je juist beter leren openstellen voor de feedback van anderen? Met onze cursus feedback geven leer je in één dag hoe je een duidelijke, prettige en constructieve gesprekspartner wordt. Iemand die duidelijk zijn mening geeft, maar die ook goed naar anderen luistert en op een positieve manier tot oplossingen weet te komen.

Cursus feedback geven voor een betere samenwerking

Zowel positieve als negatieve feedback geven en ontvangen is een essentieel onderdeel van je communicatie met anderen en het bepaalt in grote mate de samenwerking met de mensen om je heen. De wijze waarop je feedback geeft en ontvangt is daarom van groot belang. Tijdens deze cursus feedback geven gaan we aan de slag met alle regels en technieken die je nodig hebt om goede feedback te geven. De combinatie van theorie en herkenbare praktische oefeningen zorgt ervoor dat je de geleerde technieken meteen kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Wil je voortaan duidelijk en zeker kunnen optreden in gesprekken? Schrijf je dan nu in.

Incompany feedback cursus boordevol praktische tips & tricks

Wil je samen met je collega’s deelnemen aan een cursus feedback geven en ontvangen? Vraag dan een offerte aan voor een incompany cursus. Op basis van jullie wensen en eventuele cases verzorgen wij een op maat gemaakte feedback cursus bij jullie op locatie. Wil je liever individueel deelnemen aan een cursus of workshop? Neem dan deel aan één van onze open feedback trainingen bij jou in de buurt.

Lees meer over een cursus voor jou alleen

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees meer over onze incompany mogelijkheden

Een training bij jullie op locatie samen met je collega’s

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X