Workshop feedback geven

Feedback geven en ontvangen is heel belangrijk op de werkvloer. Aan de hand van opbouwende feedback kun je elkaar namelijk helpen groeien. Daarnaast draagt het geven van constructieve feedback bij aan een gezonde relatie met je collega’s én een fijne werksfeer.

Werk je als leidinggevende bij een organisatie? En ben je op zoek naar een workshop feedback geven? Een workshop die een kort maar krachtig interactief programma biedt omtrent feedback geven of een ander onderwerp op het gebied van communicatie? Bekijk dan de inhoud van onze workshops en alle andere mogelijkheden die wij bieden.

Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot workshops van een halve dag. Gewoon door het jaar heen op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen.

Kort en krachtig

van 20 minuten tot een halve dag (in overleg met jou)

Frisse boost

boordevol praktische tips en inspirerend van begin tot eind

Actueel

altijd de laatste nieuwe tips en inzichten

Beste opleider

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste opleider van Nederland”

Score: 9,3

in het afgelopen jaar en meer dan 5000 beoordelingen in totaal

Leren feedback geven in workshop-vorm

Feedback geven is een typische vaardigheid die je alleen onder de knie krijgt door het simpelweg te doen. Het is fijn als je de verschillende theorieën en technieken in je achterhoofd hebt, maar écht feedback geven leer je natuurlijk door te oefenen. Daarom is onze praktische workshop feedback geven een schot in de roos. Onze workshops staan namelijk vooral in het teken van de praktijk. Samen ga je daadwerkelijk aan de slag met de diverse technieken die horen bij feedback geven en ontvangen. Het doel van zo’n workshop feedback geven? Dat is dat jij de geleerde handvatten de volgende dag al in de praktijk kunt brengen.  

Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun communicatie?

Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een actueel thema dat hen op persoonlijk niveau zal aanspreken? Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

Deze thema’s worden het meest gevraagd voor onze interactieve workshops en lezingen:

Luisteren - Samenvatten - Doorvragen

Vaak hebben we onze mening al klaar of is ons beeld al gevormd. Dat is jammer want het beïnvloedt niet alleen het gesprek dat erop volgt maar ook de mogelijke uitkomst. Je luistert maar deels, begrijpt elkaar niet volledig en trekt daaruit conclusies. Miscommunicatie gegarandeerd. In deze praktische workshop krijg je praktische inzichten mee waarmee je jouw communicatieve vaardigheden kunt verbeteren met behulp van beproefde methodes.

Coachend leidinggeven

Wanneer je het optimale uit jouw team wilt halen dan moet je ze motiveren en inspireren. Je bent namelijk niet alleen hun leidinggevende: je bent ook hun coach en hun adviseur. Elke persoon heeft echter een andere benadering nodig. Tijdens deze praktische workshop leer je waar je allemaal op moet letten als leidinggevende en krijg je handvatten en inzichten waarmee je meteen aan de slag kunt.

Feedback geven

Feedback geven en ontvangen is een cruciaal onderdeel van je communicatie met anderen en het is van grote invloed op de samenwerking met de mensen om je heen. ‘Hoe’ je de feedback geeft en hoe je die ontvangt is daarom van groot belang. Tijdens deze praktische workshop leer je waar je op moet letten, leer je wat de do’s and don’ts zijn en ontvang je handvatten waarmee je meteen aan de slag kunt.

Conflicthantering

Het liefst vermijden we conflicten maar ze zijn nou eenmaal een onderdeel van het leven. Je verschilt van mening en dat gebeurt nou eenmaal. Soms is het goed om de confrontatie aan te gaan, soms juist niet. Wat je wilt voorkomen is dat een onwerkbare situatie ontstaat. Tijdens deze workshop leer je hoe je om kunt gaan met conflictsituaties en hoe je ze in goede banen weet te leiden.

Situationeel leidinggeven

Mensen aansturen betekent niet alleen dat je vertelt wat ze moeten doen maar ook dat je rekening houdt met hun ervaring en ontwikkeling. Hoe je leiding geeft zegt daarnaast ook veel over jouw mate van taak- en persoonsgerichtheid. In deze praktische workshop krijg je inzicht in de vier basisstijlen van leiderschap en krijg je praktische aanzichten waarmee je jouw team effectiever kunt aansturen.

Effectief communiceren

Je boodschap kan nog zo waar en krachtig zijn: als je hem niet overbrengt dan mist hij elk doel en dat is jammer. Effectief communiceren is een vaardigheid die je aan kunt leren. Zowel het verbale als het non-verbale aspect speelt hierin een belangrijke rol. ‘Wat’ je zegt is namelijk minstens zo belangrijk als ‘hoe’ je het zegt en hoe je jezelf daarbij gedraagt. Tijdens deze praktische workshop ga je er meteen mee aan de slag.

Kortom: met een workshop feedback geven leer je effectiever communiceren in een moderne, veeleisende werkomgeving. Dat zorgt vervolgens weer voor minder stress.

Interactieve workshop of lezing over feedback geven?

Wil je een workshop of lezing over feedback geven aanvragen? Dan is het goed om te weten wat het verschil is tussen een workshop feedback geven en een lezing feedback geven. 

Een workshop feedback geven is een korte inspiratiesessie, boordevol energie. Een workshop duurt tussen de 20 minuten tot maximaal een halve dag en is geschikt voor groepen tot en met 50 personenen. 

Wil je graag in één keer een grotere groep (van meer dan 50 personen) laten inspireren? Dan komen de trainers van Feedbackgeven.nl graag bij jou op locatie voor een inspirerende lezing.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

“Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze trainingsprogramma’s nu én in de toekomst toonaangevend.”

We zijn niet voor niets drie keer op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Wat zeggen deelnemers?

“Een echte eyeopener die je praktische handvatten biedt. Prettige cursus die je, middels voorbeelden en een duidelijke uitleg, stap voor stap haalbare tips geeft.”

Jolijn (Klantenvertellen beoordeling 10)

“Het was een praktische en leerzame training, en daarbij de trainer zeer inspirerend. Er was tijd om te werken aan persoonlijke doelen en de trainer verdeelde ook goed de aandacht tussen alle cursisten. De onderlinge samenwerking was ook prettig. Veel eye openers, die ik mee ga nemen in de dagelijkse praktijk zowel zakelijk als privé.”

Carmen Veen (Springest beoordeling 9)

“Positieve en hands-on training. De training was heel hands-on. Je kan er direct mee aan de slag en ontvangt veel praktische tips.”

Maaike (Klantenvertellen beoordeling 8)

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met een workshop feedback geven?

Voor een prettige sfeer op de werkvloer is een goede relatie tussen je collega’s van groot belang. Merk je dat zaken soms stroef lopen? Of lijkt het je goed dat er meer feedback gesprekken plaatsvinden tussen collega’s onderling? Organiseer dan een workshop feedback geven en ontvangen voor jou en je collega’s. Of organiseer je op termijn een (online) evenement, een inspiratiesessie of een congres? En ben je nog op zoek naar interessante sprekers die gespecialiseerd zijn in feedback geven, feedback ontvangen of een heel ander onderwerp binnen het communicatievak? Ook dan ben je bij Feedbackgeven.nl aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een korte workshop of een lezing. 

Zit je zelf al boordevol ideeën over een feedback workshop? Stuur ons dan gerust een e-mail met je ideeën of bel met ons: 085 – 06 510 19. Wij sparren graag met je mee over het samenstellen van een inspirerend tijdwinst-programma voor je collega’s of gasten. Heb je nog geen ideeën over de invulling van de workshop of lezing? Geen probleem: wij verzorgen met alle liefde een passend en inspirerend programma. Van A tot Z.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een inspirerende workshop of lezing bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X