Hieronder vind je alle informatie over jouw open training Heb je verder nog vragen? We horen het graag!

 • Tijden en programma

  Vanaf 8.45 uur staat de koffie en thee klaar. Stipt (!) om 09.00 uur start de training en uiterlijk om 16.00 uur sluiten we de dag af. Het dagprogramma vind
  je hier.

 • Voorbereidingen

  Vul uiterlijk 2 dagen voor de training ons intake-formulier in, zodat we zoveel mogelijk rekening kunnen houden met jouw wensen en verwachtingen van de training.

 • Dieetwensen

  Op onze trainingslocaties wordt een lunchbuffet geserveerd waar voor ieder wat wils te vinden is. Er kan rekening gehouden worden met alle allergieën en voedingsintoleranties.

  Heb je specifieke wensen of allergieën: meldt dit dan ’s ochtends bij aankomst bij de receptie van de trainingslocatie. Zij helpen je graag verder.

  Bij twijfel raden we je aan om rechtstreeks met de trainingslocatie te bellen. Je vindt hun telefoonnummer bij de routebeschrijving.

 • Ik ben verhinderd

  Wat vervelend om te horen. Ongeacht wat de reden is (of je nou ziek bent, er een noodgeval is of je gewoon geen tijd hebt) we kunnen je de volgende opties bieden:

  • Als je het meer dan 14 dagen van tevoren meldt dan kun je eenmalig kosteloos verplaatsen naar een andere datum.
  • Meld je het 14 dagen of korter van tevoren? Ook dat is geen probleem. Je betaalt dan de factuur voor de oorspronkelijke trainingsdatum en haalt hem later in door middel van een opfrisdeelname. Deze bedragen € 65 ex btw en zijn (o.a.) om de arrangementskosten te dekken die wij nu 2 keer maken.
  • Je kunt jezelf altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders.

  Wil je helemaal afzien van je deelname (dus: annuleren) dan hanteren we de algemene voorwaarden (zie artikel 12). Hier zijn dus ten alle tijden kosten aan verbonden.

 • Routebeschrijving

  Hieronder vind je de routebeschrijving naar onze locaties.

  Mocht je vragen hebben over de lunch, de parkeermogelijkheden of de toegankelijkheid van de locatie ivm een beperking; bel de locatie dan rechtstreeks. Zo ben je het snelst geholpen. Hun telefoonnummer vind je als je op een van bovenstaande links klikt.

 • Ik volg de training online

  In dat geval verzorgen we de training via Zoom. We gaan er vanuit dat je vertrouwd bent met dit soort software.

  • Link:
   De link voor de sessie vind je in de uitnodigingsmail.
  • Installeren of niet:
   Het is voor het gebruik van Zoom niet nodig om software te installeren. We raden dit echter wel ten zeerste aan.
   Indien je werkt via de browser, kijk dan naar de instructies onderaan.
  • Zorg voor een geschikt device
   Tijdens de training staat interactie centraal. Iedere deelnemer heeft daarom een eigen device nodig met een webcam én microfoon. Zorg ook dat het scherm voldoende groot is zodat je de presentatie goed kunt volgen. Een laptop of tablet zijn geschikt om de training te volgen, een smartphone niet.
  • Log tijdig in:
   De link naar de sessie zal 30 minuten voor de start van de training actief zijn. Graag zou ik je willen vragen om zelf tijdig in te loggen. Mochten er namelijk onverhoopt problemen zijn dan kun je nog ondersteuning krijgen. 

  De volgende stappen kun je doorlopen om Zoom via de browser te starten:

  • Klik op de link om de sessie te openen, er verschijnt dan een pop up in je scherm om de applicatie te downloaden – annuleer deze melding
  • Als de pop-up geannuleerd wordt staat er in het scherm de volgende zin “If nothing prompts from browser, click here to launch the meeting, or download & run Zoom” – annuleer deze melding
  • Klik vervolgens op “Click here to launch the meeting” en annuleer daarna wederom de download pop-up. De volgende tekst verschijnt in beeld: “If you cannot download or run the application, join from your browser”.

  Als je vervolgens op “join from browser” klikt verschijnt een melding om je naam in te vullen het vakje aan te vinken dat je geen robot bent. Doe dit, de volgende meldingen kunnen in je scherm verschijnen. “The meeting has not started” of je moet wachten totdat de trainer je toelaat tot de sessie, dan werkt Zoom correct.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten