Ben je werkzaam in de zorg en ben je op zoek naar een cursus feedback geven die specifiek gericht is op zorgmedewerkers? Volg dan alleen of samen met je collega’s onze 1-daagse cursus feedback geven waarin je allerlei praktische tips en handvatten krijgt aangereikt om te kunnen omgaan met feedback in de zorg.

Het belang van effectief feedback geven in de zorg

Op een positieve manier feedback geven en ontvangen is van groot belang binnen werkrelaties in de zorg. Bijna 44 procent van de werknemers in de zorg ervaart een hoge tot zeer hoge werkdruk. Het is daarom belangrijk om elkaar aan te kunnen spreken op processen die niet goed verlopen, zodat er geen tijd verspild wordt door gebrekkige communicatie. Want het belangrijkste in de zorg is nog steeds: tijd en aandacht hebben voor je cliënten. Een cursus feedback geven kan ervoor zorgen dat iedereen durft te benoemen wat er speelt en dat er op een constructieve manier gereageerd wordt op kritiek. Een respectvolle en goede samenwerking in het team is het resultaat.

Positieve en negatieve feedback geven en ontvangen

Vind je het moeilijk om collega’s aan te spreken op ongewenst gedrag of missen je complimenten impact? Of vind je het juist zelf lastig om niet meteen in de verdediging te schieten wanneer je kritiek krijgt? Kortom, ben je op zoek naar tips voor feedback geven en ontvangen? De cursus feedback geven geeft jou praktische handvatten om zowel positieve als negatieve kritiek te geven. In kleine groepen van maximaal 12 deelnemers brengen wij je volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken op het gebied van duidelijk feedback geven. Naast de theorie ga je aan de slag met praktische, herkenbare oefeningen, zodat je het geleerde meteen kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Beter omgaan met feedback in de zorg maakt dat een samenwerking een stuk prettiger verloopt.

In-company offerte aanvragen

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
1
Feb

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
1
Feb

Zwolle
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
7
Mar

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
Apr

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil je – samen met je collega’s – leren omgaan met kritiek? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een in-company cursus bij jou op de zorglocatie. Wil je liever individueel een cursus effectief feedback geven volgen? Schrijf je dan in voor onze 1-daagse open feedback trainingen bij jou in de buurt.

In-company offerte aanvragen


Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Gerrold G.H. Huisman

Het was een leerzame dag waar ik veel aan heb gehad. De trainer heeft deze dag op leuke manier ingedeeld zodat de groep het ook heel leuk vond.

10/10
Klantenvertellen
Hans Verweij

Nuttige tips, maar vooral bewustwording!

8/10
Klantenvertellen
Anda reniers

De training deden we met collega’s waardoor het gezellig en leerzaam is. De situaties die worden besproken zijn daardoor ook herkenbaar. De trainer vond ik vakkundig.

10/10
Klantenvertellen
Jurgen Quasters

Vlot verteld onmiddelijk toepasbaar.

8/10
Klantenvertellen
Monique Ferdinandus

De trainster (tevens acteur) heeft ons stap voor stap meegenomen door alle fases van een gesprek. Dit ging gepaard met veel interactie, oefeningen en persoonlijke tips.

8/10
Klantenvertellen
Carmen Alvarez

De training was heel praktisch, met veel herkenbare dingen uit de dagelijkse praktijk. Ik liep de training uit met praktische handvatten die ik de dag erop meteen kon toepassen. Heel bruikbaar. Ik vond ook de positieve toon waarop het gebracht werd erg inspirerend.

10/10
Klantenvertellen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,3

Score: 9,3

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten