Ben je werkzaam in de zorg en ben je op zoek naar een cursus feedback geven die specifiek gericht is op zorgmedewerkers? Volg dan alleen of samen met je collega’s onze 1-daagse cursus feedback geven waarin je allerlei praktische tips en handvatten krijgt aangereikt om te kunnen omgaan met feedback in de zorg.

Het belang van effectief feedback geven in de zorg

Op een positieve manier feedback geven en ontvangen is van groot belang binnen werkrelaties in de zorg. Bijna 44 procent van de werknemers in de zorg ervaart een hoge tot zeer hoge werkdruk. Het is daarom belangrijk om elkaar aan te kunnen spreken op processen die niet goed verlopen, zodat er geen tijd verspild wordt door gebrekkige communicatie. Want het belangrijkste in de zorg is nog steeds: tijd en aandacht hebben voor je cliënten. Een cursus feedback geven kan ervoor zorgen dat iedereen durft te benoemen wat er speelt en dat er op een constructieve manier gereageerd wordt op kritiek. Een respectvolle en goede samenwerking in het team is het resultaat.

Positieve en negatieve feedback geven en ontvangen

Vind je het moeilijk om collega’s aan te spreken op ongewenst gedrag of missen je complimenten impact? Of vind je het juist zelf lastig om niet meteen in de verdediging te schieten wanneer je kritiek krijgt? Kortom, ben je op zoek naar tips voor feedback geven en ontvangen? De cursus feedback geven geeft jou praktische handvatten om zowel positieve als negatieve kritiek te geven. In kleine groepen van maximaal 12 deelnemers brengen wij je volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken op het gebied van duidelijk feedback geven. Naast de theorie ga je aan de slag met praktische, herkenbare oefeningen, zodat je het geleerde meteen kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Beter omgaan met feedback in de zorg maakt dat een samenwerking een stuk prettiger verloopt.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
10
Mar

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Apr

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Apr

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
11
May

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
8
Jun

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Meld je aan en leer effectief feedback geven

Wil je – samen met je collega’s – leren omgaan met kritiek? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een in-company cursus bij jou op de zorglocatie. Wil je liever individueel een cursus effectief feedback geven volgen? Schrijf je dan in voor onze 1-daagse open feedback trainingen bij jou in de buurt.

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Van Brussel

Open minded training met veel praktische voorbeelden

Super! Niets op aan te merken. Open minded training met veel praktische voorbeelden. Ruimte voor vragen en extra informatie gekregen na de sessie. Net zo tevreden als de eerste keer training. Een 10.

C.W. van Laar

Combinatie theorie- praktijk was verrijkend

Gebruik maken van input vanuit de groep maakte de training zeer waardevol. Combinatie theorie- praktijk was verrijkend. Niveau van de training sloot aan op het hospice-team als groep. Enthousiasme van Patrick werkte aanstekelijk om allen actief te blijven meedoen.”

Takken

De dag vloog voorbij

Op ontspannen manier veel geleerd over hoe feedback te geven en te ontvangen. De dag vloog om en niet eenmaal de neiging gehad om naar de tijd te kijken. De trainer creëerde openheid binnen de groep waardoor we binnen korte tijd veel hebben bereikt

Erwin Janssen

Prettige training met praktische handvatten

Op een prettige, respectvolle en passende wijze hebben we vandaag een feedback/communicatie training ontvangen. De groep bestond uit 12 man die bijna allemaal een andere praktijkvraag hadden. De theorie is prettig uitgelegd en gaf al vele antwoorden en handvatten om de vragen te behandelen.

Van Zuijlen

Succesvolle dag met waardevolle inzichten

Het was een erg succesvolle dag waarin ik veel waardevolle inzichten heb verkregen. Deze training brengt veel stof om zowel over na te denken, als op te acteren, met zich mee

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten