Trainingsagenda

Overzicht van de eerstvolgende startdatums van onze populaire 1-daagse open trainingen. Je kunt individueel of samen met enkele collega’s deelnemen. Onze trainingen zijn ook als In-company training aan te vragen.

Juli 2024

5
jul

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
5
jul

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

September 2024

5
sep

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Oktober 2024

10
okt

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
10
okt

Zwolle
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

November 2024

15
nov

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

December 2024

13
dec

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
dec

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
dec

Amsterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
Ghislen
Account manager & trainer
Heel erg fijn en nuttig training.
Rozita Mirzaie
Leuke training, met genoeg tips en oefeningen.
Gwen Kappen
heel fijn dat je er daarna meteen mee aan de slag kan
Edward van de Pol
De training was pakkend en nuttig. Erg leuke trainer ook, Jon.
Samantha Bark
Helder en met praktische voorbeelden die blijven hangen en snel toepasbaar zijn.
Petra Elgersma
Ik heb zeer goede ervaringen met Tijdwinst.com; enerzijds als cursusdeelnemer, anderzijds als samenwerkingspartner om trainingen voor onze medewerkers te organiseren. Inhoudelijk sterk, goede en duidelijke instructies vooraf en achteraf, hand-outs die beschikbaar gesteld worden en tutorials om het een en ander nogmaals te bekijken. Ook is de mogelijkheid om een training (bijna) kosteloos nogmaals te volgen erg prettig.
Bonnie Eggen
Door de humor, bevlogenheid en kundigheid van de opleider is deze training heel erg leuk en waardevol.
De Vries
Ik heb deze cursus als prettig ervaren. De input was overzichtelijk, praktisch en te volgen. Fijne docent die goed in staat was om een groep te boeien en opbouwend te werken.
Joost Wolters
Het programma werd goed begeleid met genoeg pauzes. De tutor maakte persoonlijk contact met elke deelnemer, maakte tussentijds mooi samenvattingen van de stof en gaf enorm veel praktische tips (met een goede uitleg om het ook daadwerkelijk te implementeren)
Sebastiaan Legemaat
Nuttige cursus. Interessant, veel geleerd en veel aan gehad.
Irina Mostovaya
Heel interessante training, kan het iedereen aanraden!
Merijn Kuppens
Interessante training. zeer leerzaam. Wordt ook goed gegeven, Hoop info in één dag maar genoeg pauze om te verwerken. De dag vloog voorbij. Ben gemotiveerd om actie te ondernemen!
Jorgen Tol
De trainster (tevens acteur) heeft ons stap voor stap meegenomen door alle fases van een gesprek. Dit ging gepaard met veel interactie, oefeningen en persoonlijke tips.
Monique Ferdinandus
Met een bevlogen en enthousiaste cursusleider heb ik een leuke en leerzame cursusbijeenkomst gehad.
Ruud de Klerk
De trainer had een vlot verhaal en wist met leuke voorbeelden de aandacht te trekken. Heb een aantal praktische handvatten direct kunnen toepassen.
Sebastian Sieburgh
Een 20-tal tips opgepikt, welke ik ga implementeren in mijn dagelijks werk. Erg praktisch ingerichte cursus!
Arjan Brouwer
Zeer nuttige en praktische tips en zeer luchtig en mooi gepresenteerd.
Bart Doeze
In-house dag voor ons team van 12 personen georganiseerd. Heldere meteen toepasbare informatie. Training zit goed in elkaar en trainers zijn professioneel en weten het zeer goed over te brengen.
Helen Roukens
Het was een goede cursus waar je weer even een paar tools aangereikt hebt gekregen die snel in de praktijk kunnen worden uitgevoerd. Cursusleider was heel goed en prettig om naar te luisteren.
Roy Goossens
Duidelijk met handige tips
Ruud Geurts
leerzame en productieve dag en gelijk in de praktijk inzetbaar.
Dennis Versteeg
Fijne en duidelijke training Veel bruikbare tips!
Rebecca Bakker
Je kunt meteen de dag erna aan de slag met alle handige tips en tools. Voor de training was ik sceptisch maar er zitten handige bruikbare tips in!
Astrid Streng
Ik heb de training als leerzaam ervaren. De training werd op een hele prettige manier gegeven. De sfeer was dan ook heel goed. Iedereen deed goed mee. Fijne ervaring.
Andrea Garritzen
Erg leerzame cursus, goeie uitleg en handige tips.
Ria
Echt de meest nuttige training sinds jaren. Hier heb je echt wat aan, zin om dit alles toe te passen.
Bas Lustenhouwer
Training werd goed gegeven en de tips en tools zijn praktisch goed inzetbaar.
Cas Hendriks
Veel nuttige tips en het zet je aan het denken. Geeft veel inzicht in jouw manier van werken en hoe het ook kan, maar zonder vingerwijzingen. Lekker tempo in de workshop.
Monique Hooijmaijers
Een zeer vriendelijke trainer welke in een goede manier de training uitlegt en je betrekt bij de training voordat je het weet is de training al weer voorbij. Tijdens deze training krijg je veel tips en tricks welke je gelijk in de praktijk kan brengen.
Mark Van den Berg
Belangrijke theorie dat vertaald word naar waardevolle praktijk voorbeelden en use cases. Daarnaast kregen we veel handige tools aangerijkt incl. voorbeelden. Ik zal deze training zeker aan al mijn collega's en vrienden aanrader!
Menno de Kok
Interessante cursus, ik hoop mezelf de tools en tips eigen te kunnen maken.
Ellen
De inhoud van de cursus en alle tips hebben me aangenaam verrast. Alle medewerkers verlieten ook echt enthousiast de zaal. Dit is natuurlijk ook mede te danken aan de cursus leider.
Frans Plantagie
Ik heb de training feedback geven van Marlies gevolgd. Marlies is een enthousiaste en open trainster. Met behulp van een power point presentatie heeft ze ons meegenomen in de wereld van Feedback geven. Dit maakte het duidelijk en overzichtelijk. Voor mij persoonlijk kon ik hierdoor de stof ook beter in mij opnemen. Je krijgt beter inzicht in bepaalde aspecten.
Raissa
De training deden we met collega's waardoor het gezellig en leerzaam is. De situaties die worden besproken zijn daardoor ook herkenbaar. De trainer vond ik vakkundig.
Anda reniers
Het begon als een "moetje" vanuit het hoofdkantoor en eindigde na via een korte zoektocht met een uitermate zinvolle training bij tijdwinst.com. De training "Feedback geven" bleek uiteindelijk een heel zinvol moetje en is door de hele groep als erg positief ervaren. Dank aan Patrick voor de erg geslaagde dag!
Rene Hefti
De hele dag door blijft het boeien. Uitstekende trainer die alles goed uitlegt met een plezierige stem waardoor de aandacht tijdens de training blijft.
Monique Lemaire
Het is nuttig om met een communicatietrainingen echte praktijkcases te oefenen. Zo krijg je een goed beeld van jezelf en hoe je dient te acteren in lastige situaties. Humor en plezier maken was daarbij leuk om te ervaren. De trainster Marlies kon de praktijkcases goed toelichten en tot uitvoering brengen, dat was leerzaam.
Eric Spaargaren
Tijdwinst.com biedt nuttige, praktische én toegankelijke een-dags cursussen. De trainingen zijn erg geschikt voor kantoor medewerkers en mensen met een communicatie-gerelateerde functie. Ik kan de trainingen daarom zeker aanbevelen.
kevin kardux
Het was een leerzame dag waar ik veel aan heb gehad. De trainer heeft deze dag op leuke manier ingedeeld zodat de groep het ook heel leuk vond.
Gerrold G.H. Huisman
Ongedwongen en relaxte manier van iemand iets bijbrengen
Rolph Koenders
Goede training met zeer waardevolle tips en trucs
Mingus Soplanit
Ik ben geen moment afgedwaald, directe leuke cursus met een leuk klein team. Heel leerzaam!
Rianne
De cursus wordt duidelijk uitgelegd. Door de vele rollenspellen ga je direct al nadenken over de juiste manier van vragen stellen. Een aanrader
Janneke Elzinga
Ik vond de eendaagse timemanagement cursus heel leuk en nuttig. Goede docent, en alles duidelijk uitgelegd en praktisch gemaakt zodat ik er ook gelijk mee aan de slag ben gegaan.
Yildiz van der Zijden
Prettige to the point training met nuttige tips wat gelijk bruikbaar is in de praktijk.
Paulien van Suilichem
Een training met héél veel tips die je meteen in de praktijk kan brengen!
Sandra Boumans
De trainer wist tot op het einde van de dag mijn aandacht er bij te houden. Er was veel interactie met het publiek, korte en bondige demo's. Veel uitleg was concreet en to the point! Een aanrader.
Sandra Roufs
De trainer legt duidelijk uit! Heldere informatie. Hele praktische bruikbare tips.
Erik Liebrand
Praktische training waarin ik veel nieuwe skills heb geleerd om efficiënter te kunnen werken. Erg fijn!
els doornhein
Een training waar ik direct wat aan hebt.
Michel Nijlant
Zeer herkenbare problemen worden besproken en voor je opgelost.
Hans Bareveld
Een hele leerzame dag met duidelijke voorbeelden en tips die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Erg interessant en ik heb er zeker wat aan.
Tara Straatman
De training was heel praktisch, met veel herkenbare dingen uit de dagelijkse praktijk. Ik liep de training uit met praktische handvatten die ik de dag erop meteen kon toepassen. Heel bruikbaar. Ik vond ook de positieve toon waarop het gebracht werd erg inspirerend.
Carmen Alvarez
Ik had de hele dag mijn aandacht erbij dit is te wijden aan de trainer. Wat een leerzame en leuke dag. Dankjewel
Esther Prins
Een zinvolle en vooral toffe dag. Als alle werkdagen zo waren...!
An De Ridder
De training is door mij positief ontvangen. De oefeningen waren naar aanleiding van voorbeelden uit de praktijk. Lekker praktisch. Veel dingen wist ik al wel maar het was goed om hier nogmaals bewust mee bezig te zijn. Je staat er versteld van hoeveel is gebaseerd op aannames over en weer!
Cindy Tiemens
Ik vond het een fijne en duidelijke training. Goede tips en tricks gekregen.
Stefanie de Block
Vlot verteld onmiddelijk toepasbaar.
Jurgen Quasters
De trainer is motiverend, wisselt prettig af in werkvormen en theorie-praktijk. Ik heb er veel goede tips aan over gehouden en ben gemotiveerd om deze direct in praktijk te brengen!
Marcella van Berlo
Zelfs bij de herhalingscursus weer veel nieuwe inzichten opgedaan! Ciska is een fijne trainer, sluit gericht aan op de leervragen van deelnemers en kan veel concrete tips geven.
Marianne Vossenberg
Je gaat je voorbereiden en denkt dat er van alles kan gebeuren, maar in werkelijkheid, zoals altijd, valt het altijd mee. (NIVEA) Super leuke interactie, ging positief naar huis. En zeker een aanrader mocht je nog twijfelen.
Anke
Gisteren een 1-daagse training gevolgd van tijdwinst.com. Veel geleerd en een hele nuttige dag gehad! Ik raad dit zeker aan voor de mensen die wat willen leren over gesprekstechnieken.
Rachel Meuleman
"Duidelijke en ervaren trainer. Uitleg -> oefening met collega, kort filmpje en bespreken is de training niet te eentonig en houd je je aandacht erbij. Veel nuttige tips gekregen die ook direct toepasbaar zijn.
Francisco Chang
We hebben een incompany training Feedback geven gevolgd. Mooie balans tussen uitleg, inbreng en oefeningen, veel geleerd en goede voorbeelden om in de praktijk toe te passen. Echte een aanrader!
Willeke Termeer
De cursus was duidelijke en op de praktijk gericht. Tijdens de training werden diverse handvaten en praktijkvoorbeelden gegeven waar iedereen ook echt wat mee kan.
Erik
Het was een erg nuttige 1-daagse cursus. Veel geleerd, en nuttige tips die goed toepasbaar zijn voor iedereen. De cursus werd gegeven door een erg enthousiaste cursusleider, die ons de hele dag op een leuke manier geboeid hield
Yvette Wiegand
Dit is mijn tweede Tijdwinst training, wederom als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik heb op mijn werk ook al mensen geënthousiasmeerd.
Ruben Keulen
Het was een mooie, leerzame dag. Verschillende leuke mensen ontmoet en een goede trainer. Dank je wel voor de handige tips!
Anoeska Hagenstein
Zeer fijne training door een enthousiaste trainer. Heel herkenbare valkuilen worden aangepakt. Handige en praktische tips ontvangen om dit makkelijk en snel aan te pakken. Waardevolle training!
Angela Meijners
Een workshop die heel goed aansloot bij mijn leervraag.
Guus van Velthoven
Mooie opzet theorie en praktijk en snel toepasbaar. Goede trainer die goed aansluit bij de groep.
Marjolein van Eggelen
Heb na vandaag ervaren hoe vlug er aannames worden gedaan, terwijl je eigenlijk je eigen dieper in een persoon zou moeten verdiepen en luisteren, en tevens je eigen best ook wat kwetsbaarder mag openstellen.
Roland van Delft
Erg leerzame dag gehad, met veel bruikbare tips! Spontane docent die zijn lesstof op een humoristische manier kon overbrengen.
Iris Tasche
Ik kwam zonder verwachtingen en ging zeer tevreden naar huis met nieuwe en opgeschudde kennis
Jaco Platel
Zeer interessante training.
Peter de Clerck
Was een zeer leerzame training. Met een goeie leraar die met passie vertelde waardoor het geen saaie training was.
David van ’t Wout
Tijdens de cursus is er veel ruimte voor de praktijk, wat maakt dat tips toepasbaar voelen. Ciska is er gedreven en flexibel. Een hele fijne cursus.
Natalie Panoet
Leuke praktische training. Had ik al veel eerder moeten volgen.
Dennis Rikken
Leerzame training met veel tips, ook technische, die je direct in de praktijk kan brengen.
Daphne de Leeuw
Veel goede en praktische tips. Op leuke en luchtige manier gebracht.
Aad Frederiks
Fijne training met veel tips.
René Maes
Zeer ervaren en deskundige trainer die heel goed theorie aan praktijk aan elkaar koppelt.
George Latchmansing
Ik kan het geleerde direct toe gaan passen. Het is op een heel prettige manier gebracht voor de trainer. Zeer aan te bevelen!
Maaike Brouwer
Prettige opleider, fijne en heldere opbouw van de training. Veel praktische aanknopingspunten en tips. Veel aandacht voor onze voorbeelden uit de praktijk
Renate Tesselaar
Nuttige dag, heldere en duidelijke uitleg dat direct toepasbaar is.
Arjan van de Groep
Jullie ontvangen van mij een beoordeling met het cijfer 9!
Dennis Veugelers
Ik vond het een zeer leerzame cursus waar je echt veel aan hebt. Duidelijke informatie, voldoende tijd voor vragen stellen en punctueel.
Renate Stoker
Fijn om na een aantal onderwerpen stil te staan met welke tip je als eerste aan de slag gaat.
Monique Cabbolet
Hele nuttige cursus die prettig wordt gegeven
Claudia
Heel veel handige tips en trucs gehoord en gezien van een energieke en deskundige trainer.
Jitske Schafraad
Interessante Cursus. Met goede afwisseling tussen praktijk theorie.
Jaap Voermans
De training was super leerzaam. Heel fijn om direct wat praktijk voorbeelden en uitleg te krijgen wat direct toepasbaar is. Zeker een aanrader.
Lieke Winkelhuis
Een behoorlijk leerzame cursus waar je ook echt iets aan hebt. Een hele fijne man die echt de tijd voor iedereen neemt en alles duidelijk uitlegt
Can Cakiroglu
Een hele fijne en praktische training, gegeven door een net zo fijne trainer. De sfeer is goed, het materiaal sluit aan bij de praktijk en er is ruimte voor verdieping.
Jasper
Leuk en enthousiast gebracht door de leraar.
Stephan van vliet
Mijn ervaring met Patrick van der Gulik is geweldig. Ik heb de cursus gevolgd via mijn werkgever Baanbrekers Hij leert je op een ontspannen manier met veel humor het een andere manier van over feedback. Omdat de workshop luchtig en leuk is opgezet blijft deze goed in je mind hangen. en nodig de stof je uit om deze zelf toe te gaan passen. Het mooie van deze workshop dat deze voor iedereen toegankelijk is. Er wordt ieder geval over na gepraat.
mari van Laarhoven
Nuttige tips, maar vooral bewustwording!
Hans Verweij
Een zeer leerzame dag onder leiding van een enthousiaste en deskundige docent. Theorie werd snel omgezet in direct toepasbare oplossingen en tips.
Jan Peter Robijn
Training was leuk gebracht met veel toepasbare tips.
Eline de Zeeuw
Ik wist vooraf niet zo goed wat ik kon verwachten, dus ik ging er blanco in. Maar in een dag zo veel praktische dingen geleerd die ik zeker ga toepassen in de praktijk! (en waar ik ook echt wat aan heb) De trainer was een prettige persoon om les van te krijgen en de locatie was ook goed. Dus niets anders dan een superpositieve ervaring!
Martine
Ondanks dat het voor ons op een zaterdag was heb ik hier zeker geen spijt van gekregen om hier aan deel te nemen. Zeer leerzaam, en ik heb hier zeker een boel van geleerd.
Gose Bos
Ik heb de feedbacktraining en timemanagementtraining van TIJDwinst gevolgd (gegeven door Patrick). De training werd met veel enthousiasme gegeven en ik heb er heel veel aan gehad. Beide trainingen geven veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt en geven je veel eye openers.
Susanne
Aangeleerd hoe je kunt metacommuniceren om de inhoud over te brengen en de relatie goed te houden in het lopende proces.
Petra van Velthoven
Alles was duidelijk en helder te begrijpen. Voorbeelden van situaties die je dagelijks ook meemaakt. Dat wil niet zeggen dat je zelf niks hoeft te doen. Want de echte training begint na de training om het uit te werken in je dagelijkse leven. En natuurlijk de tijd gunnen om het te laten werken. Daarom een geslaagde training
Nico Klein
Ik vond het een prettige training, ik doe al een hoop dingen goed, maar ook nog wat tip en tools erbij gekregen
Dave Reitsema
Een afwisselende cursus met veel tips - tricks en praktische informatie.
Robbert Thier
De training was zeer nuttig en degene die de training gaf deed het op een hele prettige manier.
Petra Pothoven
Een dagtraining met waardevolle tips om assertiever te worden. Professionele trainer en goede interactie met de groep. Kan direct aan de slag met de behandelde onderwerpen.
Leon
Het was van het begin tot het einde een leerzame en interessante training.
Marlon Peters
Training was compact en praktisch. Goede tips
Wim van der Ende
Tijdens de training heb ik veel tips en adviezen gekregen die ik in mijn dagelijkse praktijk goed kan toepassen. Dit zal mij overzicht en tijdswinst opleveren en mijn werk makkelijker maken. Ik vond het fijn dat er veel interactie was tijdens de training en de cursusleider ook voorbeelden gaf uit eigen praktijk.
Carla Stoop
Zeer uitgebreide training met praktijkvoorbeelden die toepasbaar zijn in de organisatie.
Oscar Eerland
Overzichtelijke training van 1 dag, waarbij alle high lights van gespreksvoering weer even worden aangestipt. Concreet gemaakt, en heel kort geoefend.
Tamara Toman
Ik ben verbaasd over de resultaten die behaald kunnen worden door heel simpele technieken. Training was logisch opgebouwd, de kennis werd heel goed overgebracht door de trainer.
Fenny Aalbers
Leuke interactieve training die op een duidelijke manier gegeven wordt. Ik heb er zeker een aantal goede ideeën opgedaan.
Patricia Jongen
Tijdwinst is echt een training waar je iets aan hebt. Zeer leerzaam en er was altijd feedback aanwezen. Dus ik zeg doen... deze training tijdwinst
Gijs van den Berg
De trainer brengt de informatie duidelijk over. Interactief. De training dag is zo voorbij. Je gaat met positieve energie de deur uit!
Marianne van Soest
Feedbacktraining gevolgd. Werd een goede dag waar er ontspannen met elkaar in een vertrouwde omgeving werd omgegaan.
Henk Selier
Een hele leerzame dag gehad, met goede uitleg. Ik heb er veel van op gestoken en zal het ook zeker aanbevelen!
Jan Bakker
Prima cursus en veel geleerd hopen dat we het in de praktijk positief kunnen uitvoeren en natuurlijk ook volhouden.
Rens Kanters
Klantenvertellen
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten